Waarom kinderen behoefte geld wanneer alleen thuis?

October 5

Waarom kinderen behoefte geld wanneer alleen thuis?

Verlaten zelfvoorzienend oudere kinderen of tieners thuis alleen is niet zo spannend als u laat ze wat geld om onverwachte uitgaven te dekken. Sommige verkopers vereisen directe betaling, zodat uw kinderen genoeg moeten ter dekking van hun kosten. Voordat u vertrekt, bespreken wat het geld voor is en hoe het gebruikt moet worden. Anders uw kinderen zou kunnen denken het speelgeld en gebruik deze om het kopen van speelgoed of spelletjes.

Noodsituaties

Je weet nooit wanneer je kind tegenkomen een onverwachte noodsituatie, zelfs als u bent alleen het verlaten van het huis voor een paar uur aan boodschappen. Bijvoorbeeld wellicht uw kind vervoer als zijn coach een onverwachte praktijk noemt. Als uw kind een tiener is, zou hij volwassen genoeg zijn om te bellen voor een loodgieter als een pijp breekt of een toestel storingen. Noodherstelproces technici betaling meestal ten tijde van dienst.

Gepland onderhoud

Uw kind wellicht geld hebt u een wekelijkse of maandelijkse geplande dienst waarvoor betaling. Bijvoorbeeld, kan je de krant levering werknemer om te stoppen door het huis of de vertegenwoordiger van de gazon-verzorging te halen van een betaling voor het voltooide werf werk verwachten. Zolang u de werknemers vertrouwt, kan u uw preteen of tiener te openen van de deur en betalen voor de diensten mogelijk. Herinneren uw kinderen om te vragen voor een ontvangst, dus er is bewijs van betaling.

Vergrendeld

Er is altijd de mogelijkheid dat uw kinderen zelf per ongeluk wordt vergrendeld uit het huis. Als een vertrouwde buurman is niet thuis en ze iedereen op hun mobiele telefoons niet bereiken, kunnen zij moeten vragen om een slotenmaker. De meeste preteens en tieners weten hoe algemene informatie om van een slotenmaker nummer Bel. Een slotenmaker kan direct betalen vereist, als hij niet bereid om u de kosten in rekening.

Overwegingen

Beoordelen vóór het verlaten van uw kinderen thuis alleen, rijpheid niveau van elk kind en het vermogen om goede beslissingen te nemen. Bepalen of een ouder kind verantwoordelijk genoeg tot zorg voor een jongere broer of zus, met name in geval van nood. Er is geen standaard leeftijd wanneer alle kinderen in staat van verblijf home alleen zijn, zodat de rol spelen van mogelijke noodsituaties scenario's of hebben een korte proefperiode waar u verblijft dicht bij huis te evalueren op welke leeftijd en hoe lang u kunt veilig laat hen, volgens Childwelfare.gov. Als u niet uw kinderen vertrouwt voor het gebruik van huis-alone geld hebben aangewezen, Vermijd het geven van hen.


gerelateerde artikelen