Hoe te behandelen luieruitslag met maïzena

August 31

Hoe te behandelen luieruitslag met maïzena

Luieruitslag is een gemeenschappelijk irritatie van de huid die baby's meer dan waarschijnlijk op een bepaald punt optreden zal tijdens het dragen van luiers. Volgens de American Academy of Family Physicians, wordt luieruitslag veroorzaakt door irritatie van de huid van een luier te strak thats of een vuile luier die nog aan lang. Luieruitslag kan ook optreden van antibiotica worden genomen door de baby voor infecties of een zogende moeder. Luieruitslag kan worden zeer mild met slechts een beetje roodheid in de luier gebied, meer ernstige met open zweren en zinderende rond het getroffen gebied. Hoewel luieruitslag zeer ongemakkelijk voor de baby en hartverscheurend soms voor ouders is, kan een zeer eenvoudig proces worden door het elimineren van luieruitslag.

Stap 1

Verwijder de vuile luier en wassen gebied met een milde zeep met behulp van een doek of zachte gezicht handdoek. Niet wrijven de huid te hard om te voorkomen dat verdere irritatie. Ernstige luieruitslag kan bloeden als ongeveer wreef.

Stap 2

Spoel de zeep uit de huid na al het afval uit de huid is schoongemaakt en zorgvuldig blot de huid droog met een doek.

Stap 3

Laat de huid lucht droog voor slechts een paar momenten die zorgt dat de huid is helemaal droog en laat enkele van de koele lucht om te kalmeren de huid. Dit is een geweldige tijd om te spelen en de band met de baby die een beetje chagrijnig van de pijn van de luieruitslag wellicht.

Stap 4

Maïzena toepassen door de huid door beregening het licht rechtstreeks op de huid. Een pasta kan ook worden gemaakt door het mengen van vaseline en maïzena samen en toe te passen op de huid. Vaseline is een grote barrière tegen vocht.

Stap 5

Plaats een verse doek of luier merk slaan op baby. De uitslag periodiek controleren en wijzigen van luiers vaak hetzelfde proces na, totdat de huid volledig geneest.

Waarschuwingen

  • Bepaalde oorzaken van diaper rash kunnen verergerd worden met het gebruik van maïzena zoals huiduitslag veroorzaakt door schimmelinfecties. Als de uitslag erger wordt na de eerste toepassing van maïszetmeel, staken gebruik en gebruik alleen vaseline of een over-the-counter luier uitslag zalf met zinkoxide.

Wat die u nodig hebt

  • Water
  • Milde zeep
  • Handdoek
  • Maïzena
  • Vaseline--optioneel
  • Luier

gerelateerde artikelen