Een Over-the-Counter crèmes kunnen scherpen losse huid?

August 18

Een Over-the-Counter crèmes kunnen scherpen losse huid?

Als de jaren hun tol nemen, uw huid beschadigd kan raken en kan het verwerven van een verzakking, losse textuur. Uw dermatoloog kan aanbevelen-Waldner procedures of voorschrift-sterkte crèmes om te helpen het huidoppervlak scherpen. Voor een meer budget-vriendelijke, minder drastische alternatief, probeer een over-the-counter crème. Sommige crèmes bevatten ingrediënten ontworpen om draai, stevige en dewrinkle van de huid voor een steviger en gladder uiterlijk.

Clinique Turnaround Lichaamscrème vloeiend maken

De redactie van de schoonheid van Marie Claire magazine raden Clinique de lichaam-verstevigende crème aan te scherpen van het huidoppervlak. Het tijdschrift rapporten dat de crème van collageen-verbetering van zuren leiden strengere effecten, van je hoofd naar je tenen tot. Extra gunstig ingrediënten in de lotion lichaam omvatten fundamentele Verwekende, glucosamine---een anti-rimpel agent--- en antioxidanten.

Vivite levendigheid therapie

Huidverzorging tester Paula Begoun Vivite van levendigheid crème geëvalueerd en prees de fabrikant gebruik van glycolzuur bij een kracht van 10 procent. Deze vorm van alpha hydroxy zuur kan helpen om uw huid elastine en collageen, neemt nota van de Universiteit van Maryland Medical Center, voor een look bevestigde en aangescherpt. Begoun zegt ook dat de crème vermindert effectief de diepte van je rimpels terwijl het helpen huid Toon om problemen te verhelpen door het afwerpen van de beschadigde huidcellen.

RoC Retinol Correxion diepe rimpel nachtcrème

De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat retinol werkt als een van de beste aanscherping en verstevigende ingrediënten omdat het grotere collageenproductie van in je cellen wordt gevraagd. RoC de nachtcrème bevat retinol als de werkzame stof; Allure magazine noemde het een van de 2009 beste anti-aging behandelingen en specifiek noemde het een "wonder". Naast de aanscherping van de oppervlakte van uw huid, kan de crème ook helpen met andere tekenen van schade van de huid, zoals vlekkerig huidtoon.

L'Oreal geavanceerde RevitaLift Double Eye Lift

De redactie van InStyle magazine geplukt L'Oreal de oog crème als één van de beste schoonheid eye crèmes, suggereert het voor wanneer u moet til en draai de huid rondom uw ogen. Een dermatoloog die de crème voor InStyle herzien zei dat er uitstekende verstevigende en hidratatie ingrediënten, zoals retinol.


gerelateerde artikelen