Hoe te stoppen met een Earache

August 4

Oorpijn kunnen zijn pijnlijk en onaangenaam, bemoeien met de dagelijkse routine van een persoon en in sommige gevallen, een voorbode voor meer ernstige ziekten. Oorpijn kan pijn diep in het hoofd, het gevoel dat een vreselijke stekende pijn, vloeistof gevulde en een bedreiging voor het trommelvlies, geen kwijting hebben, en een persoon in het midden van de nacht schreeuwen met pijn wakker. Het slachtoffer van earache is een peuter of een volwassen man probeert niet te huilen, zijn er talrijke home behandelingen die u kunt verlichten de pijn en het leven terug naar normaal te krijgen.

Hoe te stoppen met een Earache

Stap 1

Gebruik hoge kwaliteit, organische, virgin olijfolie, ook bekend als zoete olie, suggereert natuurlijke Home Remedies.org, voor het verlichten van earache. Plaats wat olijfolie in een fles van de druppelaar en de fles zitten in een kom met warm water om te brengen tot lichaamstemperatuur. Controleren door een druppel op de binnenkant van je pols te plaatsen. Nadat de olie warm is, plaats een druppel of twee in het getroffen oor en zachtjes zetten een stuk katoen in het oor te houden van de olie van druipend uit. Herhaal indien nodig. Jethro Kloss, olijfolie is een natuurlijk antiseptisch, legt in zijn boek "Terug naar Eden", en zal bijdragen tot een kleine oor probleem verlichten, evenals verzachten de pijn.

Stap 2

Probeer knoflook voor een earache, zegt EarthClinic.com. Knoflook is een oude folk remedie voor het behandelen van een overvloed aan kwalen, en het werkt geweldig voor oorpijn. Er zijn twee manieren u kunt het gebruik van knoflook.

Voor jonge kinderen, geniet een teentje knoflook in olijfolie voor ten minste een dag. De olie in de ijskast houden tot u het nodig hebt. Zodra de olie de knoflook is gedrenkt in de olie, volg de instructies in stap 1 voor het plaatsen in het oor. Knoflook is een natuurlijk antibioticum en een verscheidenheid van oor problemen kan behandelen.

Voor een ouder kind, tiener of volwassene, snijd u een teentje rauwe knoflook en plaats een stuk direct in het zeer buitenste gedeelte van de gehoorgang. Wees voorzichtig niet te duwen in het oor en zorg ervoor dat het is groot genoeg om niet te migreren in het oor op zijn eigen. Bedek met een katoenen bal en daar laten totdat hulp is bereikt. U kunt deze twee methoden in alle, maar de jongste kinderen combineren. Zorg ervoor dat als gebruikt voor een oude kind ze begrijpt niet dat de knoflook in het oor. Als dat niet het geval is, gebruik dan gewoon de olie.

Stap 3

Vul een oude, schoon katoenen Sok met zeezout, Kloss schrijft in "Terug naar Eden." Plaats het in de magnetron en verwarm het totdat het wordt warm. Het moet heter dan lichaamstemperatuur niet. Plaats op het oor als een warm comprimeren. In deze rustgevende remedie, zal de warmte en het zout trekken gifstoffen in het oor, behandeling van eventuele infecties. Als u geen magnetron, verwarm het zout in een koekenpan en giet in de sok. Gebruik het zout niet voor iets anders, nadat de earache verdwenen is. Negeren en wassen van de sok, so it's ready voor een ander earache in de toekomst.

Waarschuwingen

  • Als er bloed, een lossing van het oor of een hoge koorts, neem dan contact op met uw arts.
  • De informatie die hier wordt aangeboden is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies.

Tips

  • Probeer het combineren van deze behandelingen voor een effectievere oplossing voor uw earache.

Wat die u nodig hebt

  • Biologische olijfolie
  • Katoenen ballen
  • Schone katoenen Sok
  • Zeezout

gerelateerde artikelen