Darmreiniger voor IBS

March 1

Darmreiniger voor IBS

Prikkelbare darmsyndroom, of IBS, is een intestinale wanorde buikvliesontsteking tot 20 procent van de Amerikaanse volwassenen, met vrouwen meer kans op het ontwikkelen van de stoornis dan mannen, volgens de nationale spijsvertering ziekten Clearinghouse. Darmreiniger is een kruidenmiddel met eigenschappen die kan voorkomen of verbetering van de symptomen van IBS. Praat met uw arts over Darmreiniger om te bepalen als het u kan helpen.

Oorzaken en symptomen

De precieze oorzaak van IBS is niet bekend, hoewel stress of een allergie voor bepaalde voedingsmiddelen leiden de aandoening tot kan. Het kan ook inhouden dat een storing van uw immuun systeem of een afname van de beweeglijkheid in de darmwand. Symptomen van IBS kunnen verschillen van persoon tot persoon, hoewel zij meestal omvatten pijn in de onderbuik of opgeblazen gevoel en een verandering in de darm gewoonten, constipatie met harde, onregelmatige ontlasting of diarree, met waterige, losse ontlasting die zich vaak voordoen. Soms kan een persoon met IBS hebben episoden van diarree gevolgd door periodes van constipatie. Symptomen kunnen sporadisch en ernstige of zij kunnen chronische en geleidelijk verergeren na verloop van tijd.

Darmreiniger

Darmreiniger is een botanische voorbereiding waarin drie gedroogde, gemalen vruchten: amla, of Emblica officinalis, harada, Terminalia chebula en bihara en/of Terminalia bellerica. Alle drie vruchten worden geproduceerd door bomen Azië en hebben uitgemaakt of traditionele Indiase geneeskunde, Ayurveda, voor duizenden jaren. Beoefenaars van Ayurveda gebruiken Darmreiniger voor de behandeling van diverse aandoeningen, met inbegrip van bloedarmoede, leverziekte, astma, koorts, zweren, ontstekingen en infecties zoals longontsteking en tuberculose. De vruchten bevatten diverse natuurlijke verbindingen die potentieel nuttig in het verlichten van de symptomen van IBS eigenschappen hebben.

Eigenschappen

Darmreiniger bevat flavonoïden en andere natuurlijke chemische stoffen die krachtige antioxidanten zijn. Ze helpen verwijderen van vrije radicalen uit het lichaam, metabole bijproducten en milieu-toxines die uw cellen beschadigen kunnen. Daarnaast worden Memorial Sloan-Kettering Cancer Center samengevat bevindingen uit laboratoriumonderzoek aangeeft dat Darmreiniger heeft anti-inflammatoire activiteit, helpt voorkomen of onderdrukken van diarree, vermindert de groei van bacteriën en in het algemeen verhoogt uw immuunsysteem. Darmreiniger verhoogt ook motility in je darmkanaal, helpen bewegen van voedsel langs en de vermindering van de kans op obstipatie. Deze eigenschappen van Darmreiniger wellicht voordeel bij het voorkomen van afleveringen van IBS of je herstel versnellen als u symptomen.

Aanbevelingen

Darmreiniger is verkrijgbaar als poeder of in de capsules van de meeste natuurlijke voedingopslag of Indiase boodschappen. Het wordt algemeen beschouwd als een veilig supplement, hoewel het intestinale gas of maag overstuur bij sommige mensen kan veroorzaken. Darmreiniger kan interageren met sommige medicijnen. Raadpleeg uw arts om te bespreken Darmreiniger voordat u deze toevoegt aan uw routine.


gerelateerde artikelen