Hoeveel calorieën zijn in Banana Cream Pie?

March 3

Hoeveel calorieën zijn in Banana Cream Pie?

Banaan cream pie is vla-achtige taart gemaakt met een zoete en dikke banaan vullen gebakken in een schilferige, gebakjekorst en het is vaak gegarneerd met slagroom. Hoog in koolhydraten en vet, de taart is ook hoog in calorieën per portie.

Calorieën

Volgens het Amerikaanse departement van landbouw nutriënt-Database, biedt een achtste van een 9-inch bananen crème taart ongeveer 387 calorieën. Ongeveer 186 calorieën zijn koolhydraten, terwijl vetten make-up 176 calorieën en eiwitten 25 calorieën per portie bevatten.

Dagelijkse inname

De dezelfde portie banaan cream pie kan leveren 19 procent van de totale dagelijkse calorie-inname aanbevolen voor de gemiddelde persoon. Een typische 2000 calorie per dag dieet werd gebruikt om dit percentage te bepalen.

Onderdelen

Een portie banaan cream pie weegt 144g, volgens de USDA. Binnen die dienst, 47g zijn koolhydraten, 20g vet zijn en 6g zijn eiwitten. Onverteerbare zaak, andere voedingsstoffen en water make-up wat overblijft.

Nutriënten

Banaan cream pie biedt ook verschillende dieet mineralen waaronder calcium, fosfor, kalium, mangaan en selenium. Vitaminen in bananen crème taart bevatten vitaminen A, C, K, B6, B12, thiamine, riboflavine, niacine, folaat en pantotheenzuur.


gerelateerde artikelen