Hoe om gewicht te verliezen door het eten van rijst

February 24

Hoe om gewicht te verliezen door het eten van rijst

Rijst is een zeer voedzaam voedsel die u als de kern van uw plan van het gewichtsverlies gebruiken kunt. Daarbij moet je bruine rijst, niet witte rijst, eten want het frezen proces dat maakt van bruine rijst in witte een groot deel van de voedingswaarde vernietigt. Specifiek, verliest rijst al zijn vezels en vetzuren, evenals de meeste van zijn ijzer, fosfor, mangaan, vitamine B1, vitamine B3 en vitamine B6. Je moet niet eten rijst uitsluitend, aangezien het zal niet verstrekken dat u zal alle van de mineralen en voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft. Naast rijst moet u ten minste vijf dagelijkse porties groenten en fruit.

Stap 1

Erachter te komen hoeveel calorieën je moet elke dag verbruiken. Om gewicht te verliezen, je moet het eten van minder calorieën dan uw gewicht in ponden vermenigvuldigd met 13 als je man en 10 als je vrouw, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC). Bijvoorbeeld, een 205-pond man moet het eten van minder dan 2,665 calorieën per dag om gewicht te verliezen.

Stap 2

Beginnen met het opbouwen van een energie tekort door het eten van minder calorieën dan het resultaat van stap 1. Een energie-tekort, die u verhogen kunt door het eten van minder calorieën dan uw lichaam nodig heeft om zijn gewicht te handhaven, is de sleutel tot het verliezen van gewicht, volgens de Mayo Clinic. Een kopje gekookte bruine rijst bevat 218 calorieën. Je moet dus gewoon uw dagelijkse calorie-doel delen door 218 om te bepalen hoeveel rijst elke dag eten. Bijvoorbeeld, moet een 205-pond man die wil slechts 2.000 dagelijkse calorieën verbruiken 9.2 kopjes gekookte bruine rijst per dag eten.

Stap 3

Maak ruimte voor groenten en fruit. Vermindering van de hoeveelheid rijst die je eet elke dag door ongeveer 500 calorieën om ruimte voor vijf porties groenten en fruit te maken. Deze zijn een aanvulling op uw dieet rijst met extra vezels en broodnodige folaat, kalium en vitamine A en C. U kunt eten fruit en groenten aan de kant of meng ze met je rijst.

Stap 4

Neem een multivitamine elke dag om rond uw dieet met alle nodige vitaminen en mineralen.

Tips

  • Koken uw rijst of groenten in boter of olie verhoogt hun calorie-inhoud. Als je met boter of olie koken moet, vermindering van de hoeveelheid rijst die je op rekening voor de extra calorieën eet.
  • Hoe groter de calorie-tekort die u maakt, hoe meer gewicht je verliest. Volgens de Mayo Clinic verliest u 1 pond van lichaamsvet voor elke 3500 calorieën die u toevoegt aan uw tekort.

Wat die u nodig hebt

  • Supplement Multivitamin

gerelateerde artikelen