Gebrek aan oefening kan veroorzaken een vergroot hart?

June 19

Gebrek aan oefening kan veroorzaken een vergroot hart?

Cardiomegaly, of een vergroot hart, is een symptoom van een cardiale probleem. De primaire ziekte kan een aantal aandoeningen, zoals coronaire hartziekte of abnormale hart ritmes bevatten. Oefening is een belangrijk onderdeel van de gezondheid van het hart, een vergroot hart is echter niet een ziekte op zichzelf. Of oefening zal helpen te voorkomen dat cardiomegaly, hangt af van een aantal factoren. Uw algehele gezondheid is een betere gids en oefening kan deel uitmaken van die vergelijking. U moet bespreken hoe oefening zal verbeteren uw gezondheid met uw arts voordat u begint met een fitnessprogramma.

Wat zijn de oorzaken een hart om te vergroten?

Je hart is een spier. Toegenomen stress op de spieren zullen ze om ze te vergroten. Dit is eigenlijk de basis voor uw krachttraining. Wanneer u uit te werken, u benadrukken uw spieren en het lichaam bouwt ze om de toename in activiteit aan te passen. Wanneer u grotere armen wilt, wordt dit proces in uw voordeel werkt. Met de hartspier is de uitbreiding een teken dat het hart een uitdaging ondergaat en moet worden groter om te gaan met stress. Het hart wordt groter wanneer het harder dan normaal moet verslaan.

Voordelen van uitoefening

Er is weinig twijfel dat de oefening goed voor een gezond hart is. Regelmatige lichamelijke activiteit zal helpen beheren van uw bloeddruk en bloedsuiker niveaus. AĆ«robe oefening verhoogt zuurstof door het lichaam stromen en verbetert uw humeur door het vrijgeven van endorfine. Vele cardiale aandoeningen, zoals hart-en vaatziekten, kunnen worden vermeden door het verbeteren van uw conditie. Sommige van deze medische voorwaarden kan leiden tot een vergroot hart. Daarentegen kan niet uitoefenen verhogen uw kans op een vergroot hart.

Oefening zal voorkomen een vergroot hart?

Niet noodzakelijkerwijs. Een vergroot hart is een symptoom en niet alle medische aandoeningen kunnen worden vermeden door uit te werken. Bijvoorbeeld kan hart-en vaatziekten ventiel beginnen met een infectie of ontwikkelen als een bijwerking van medicatie. Bloedarmoede is lage rode bloedcellen telling. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door het lichaam. Als je lichaam niet voldoende zuurstof krijgt, zal het hart harder slaan om te proberen het probleem te verhelpen.

Symptomen van een vergroot hart

De eerdere cardiomegaly wordt gedetecteerd, de minder kans er is dat er blijvende schade aan de hartspier zal zijn. Enkele waarschuwing ondertekent dat u een vergroot hart, ademhalingsproblemen wellicht, duizeligheid, omvatten zwelling in uw onderste ledematen, zoals voeten of enkels, de opbouw van een hoest en vocht in de longen. Ongeacht of u denkt dat er mogelijk een probleem met uw hart dat, moet u een fysieke voordat u een oefenprogramma. Als u zijn gediagnosticeerd met cardiomegaly, niet uit te oefenen zonder uw arts OK.


gerelateerde artikelen