Welke voedingsstoffen verminderen suiker Cravings?

May 20

Welke voedingsstoffen verminderen suiker Cravings?

Suiker cravings leiden tot extra gewicht, holtes en energie laagconjunctuur en zet je het risico voor ernstige ziekten zoals diabetes. Suiker verslaving kan het gevolg zijn van een levenslang zoetekauw, suiker als comfort food, spikes en dalingen in de bloedsuikerspiegel, ontbrekende voedingsstoffen, stress, PMS en slaaptekort. Wat ook de oorsprong van de dagelijkse gewoonte van de donut of de candy grijper, kan u suiker cravings met een gezond dieet en een focus op verschillende specifieke voedingsstoffen aanpakken.

Koolhydraten en een uitgebalanceerd dieet

Houd uw insulineniveaus stabiel met een evenwichtige voeding die voldoet aan de energiebehoefte van het lichaam. Eet drie maaltijden per dag te verminderen van hunkeren naar en omvatten de macronutriƫnten essentieel voor een goede gezondheid: koolhydraten, eiwitten en onverzadigde vetten. De American Heart Association zegt niet overslaan ontbijt omdat uw lichaam nodig heeft brandstof op spoor houden van uw metabolisme en herstellen van de bloedsuikerspiegel na de uren met geen voedselinname. Speciale aandacht besteden aan koolhydraten. Fruit, groenten, volle granen en zuivelproducten leveren het lichaam met complexe koolhydraten te vertragen het vrijkomen van glucose uit de voeding, waardoor het bloed insuline rush dat als u met suiker cravings achterlaten kan wanneer het verdwijnt.

Chroom

Botte suiker cravings met de juiste mineralen. Dr, Frank Lipman, een integratieve arts en auteur van een wellness-gids, suggereert chroom als voedingssupplement voor degenen met een oncontroleerbare zoetekauw, hoewel er voldoende hoeveelheden beschikbaar zijn uit voedsel zijn. Chroom helpt bij het reguleren van de hoeveelheid suiker in het bloed en toont belofte als een behandeling voor diabetes, volgens NYU Langone Medical Center. Het is aanwezig in biergist, kalf lever, kaas en volle granen.

Zink

Zink regelt vallen proteĆÆnen aan genaamd amylin die insulineproductie in diabetici wordt afgesloten. In een studie van de Universiteit van Michigan 2010 vonden de onderzoekers dat het zink in gezonde cellen aanwezig normale niveaus van de bloedsuiker door remming van amylin kon beschermen. Lagere niveaus van zink bij mensen met type 2 diabetes toegestaan amylin blokkeren van insuline en verzenden bloedsuikerspiegel volledig uit balans. Zink komt voor in vlees, eieren, vis, noten en peulvruchten. Het is een goed idee om te controleren met uw zorgverzekeraar voordat u supplementen toevoegt aan uw dieet.

Vitaminen

B-vitamines en vitamine D helpen voor de productie van serotonine, een feel-good neurotransmitter die een gevoel van welzijn verhoogt en verbetert de positieve stemmingen, volgens de American Dietetic Association. Lage serotonineniveaus zijn gerelateerd aan depressie die in suiker cravings resulteren kan. Vitamine C is essentieel voor de productie van de neurotransmitter noradrenaline, een andere stemming-opvoerende chemische. Krijg Vitamine B en vitamine D van zalm en andere zeevruchten, zuivel, eieren en volle granen. Versterkte zuivelproducten en sappen bevatten ook vitamine D. Een extra bonus van zalm is de omega-3 vetzuren, goed voor je hart en je humeur. Vitamine C is overvloedig in citrusvruchten, aardbeien, kiwi en sommige groenten.


gerelateerde artikelen