Natuurlijke kruiden voor het slapen

June 11

Natuurlijke kruiden voor het slapen

Slapeloosheid kan worden op korte termijn of chronische en voorkomen dat u in slaap vallen, blijven slapen of slapen goed. Prescription en over-the-counter slaap aids vaak belangrijke bijwerkingen veroorzaken en kunnen leiden tot verslaving bij sommige mensen. Gelukkig voor de miljoenen Amerikanen die zich met slapeloosheid bezighouden, kunnen verschillende kruiden veroorzaken en verbetering van de slaap zonder deze negatieve effecten.

Valeriaan

Valeriaan is Valeriana officinalis, beschikbaar over de toonbank als kruiden hulpmiddel voor angst en slapeloosheid in thee, tinctuur en pil vorm. Het kruid heeft een geneeskrachtige geschiedenis die teruggaat tot het oude Rome en Griekenland, volgens het kantoor van Dietary Supplements. Valerian van werkingsmechanisme is duidelijk niet begrepen, maar het kruid kan helpen bevorderen van slaap door het verhogen van de beschikbaarheid van de neurotransmitters gamma-aminoboterzuur, of GABA, in de hersenen.

De resultaten van verschillende korte studies tonen aan dat Valeriaan kan verbeteren van slaap en verminderen de hoeveelheid tijd die nodig is om te vallen in slaap, volgens Dr. Timothy Morgenthaler van de Mayo Clinic. Holisticonline.com stelt dat Valeriaan vooral gunstig voor vrouwen met slapeloosheid is. Bijwerkingen van Valeriaan zijn meestal mild en zijn duizeligheid, hoofdpijn en gastro-intestinale problemen.

Kava

Kava, of Piper methysticum, is een kalmerende kruid verkocht over de balie als een angst en slaap steun. Volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde of NCCAM is kava vooral gunstig voor slapeloosheid, angst of menopauze is gekoppeld. Terwijl Kava kan zinvol zijn bij de behandeling van slapeloosheid, waarschuwt de NCCAM dat kava supplementen geassocieerd met een risico op leverschade worden en moeten alleen worden gebruikt onder medisch toezicht. Kava wortel en rizoom kunnen worden genomen in capsule, tablet, uittreksel of thee vorm.

Passiebloem

Passiebloem, of Passiflora incarnata, heeft een kalmerend effect op het lichaam en is nuttig voor algemene slapeloosheid en slaap problemen in verband met angst, krampen en zenuwziekten, volgens Holisticonline.com. Net als van Valeriaan verschijnt Passiebloem om slaap te bevorderen door verhoging van de niveaus van GABA in de hersenen. De Universiteit van Maryland Medical Center legt uit dat de effecten van passiebloem zijn over het algemeen zwakker is dan die van Valeriaan en kava, waardoor het kruid nuttig voor mensen met een lichte of occasionele slaapproblemen. Passiebloem is beschikbaar in de vorm van thee, uittreksel, tinctuur of infusie.

Kamille

Kamille is Matricaria recutita, een mild kalmerend middel dat kan worden oraal in te nemen of toegevoegd aan badwater. Het kruid verlicht slapeloosheid en angst, en mei zitten hulpvaardig voor mensen met slaapproblemen betrekking heeft op pijn, spijsverteringsstoornissen of huid jeuk en ontstekingen. Weinig bewijs is beschikbaar ter ondersteuning van het gebruik van kamille als een slaap steun, volgens de National Institutes of Health, maar het kruid is medicinaal gebruikt voor slaap en angst voor duizenden jaren. Kamille is beschikbaar in de vorm van extract, thee, pil of zalf.


gerelateerde artikelen