Hoe vaak gebruik ik DMSO op mijn jicht?

June 6

Hoe vaak gebruik ik DMSO op mijn jicht?

Drugs niet onderschreven door westerse geneeskunde die vaak wonder kuren oppervlak beloven. Dimethylsulfoxide, beter bekend als DMSO, valt in deze categorie. Een industrieel oplosmiddel gebruikt als een plaatselijke behandeling voor verschillende soorten artritis, met inbegrip van jicht en andere bot- en gewricht pijn, DMSO wordt soms aangeprezen als een wondermiddel voor aandoeningen zoals kanker door holistische of alternatieve geneeskunde beoefenaars. Deze stof is alleen op recept verkrijgbaar en is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor de behandeling van alleen interstitiƫle cystitis.

Symptomen van jicht

Jicht, een type van artritis, treedt op wanneer urinezuur kristallen in je lichaam zich in de gewrichten, meestal in de grote teen, de knie of de enkel ophopen. Jicht veroorzaakt ernstige pijn, zwelling en roodheid; Sommige mensen kan het uitvoeren van een koorts. U mogelijk gevoelig voor jicht zijn als je man, als je een dieet hoog in rood vlees, eet als je misbruik van alcohol, hebt u diabetes, nierziekten of sikkelcelanemie, of als je zwaarlijvig. Omdat sommige beoefenaars DMSO topisch gebruiken voor de behandeling van artritis pijn, kan het worden aanbevolen voor jicht.

DMSO dosis

Omdat de drug niet wordt goedgekeurd door de FDA, is er geen aanbevolen dosering of aanbeveling voor hoe vaak DMSO toepassen door jicht getroffen gewrichten. Nooit gebruiken DMSO, tenzij uw arts het voorschrijft en u voor bijwerkingen controleert.

Dimethyl Sulfoxide voordelen

Dimethylsulfoxide heeft geen klinisch bewezen voordelen tegen jicht. De drug kan hebben anti-inflammatoire eigenschappen die bijdragen tot het verminderen van pijn en zwelling, maar deze zijn niet bewezen in menselijke klinische proeven. Dierenartsen gebruiken DMSO op paarden te verminderen ontstekingen in de gewrichten.

Overwegingen

Klinisch bewezen behandelingen tegen jicht zijn direct beschikbaar. De drug DMSO heeft geen bewezen voordelen en brandende, huiduitslag en andere tekenen van irritatie van de huid wanneer topisch toegepast kan veroorzaken. Tenzij uw arts dat DMSO heeft bepaald voordeel in uw geval voelt, vasthouden aan bewezen behandelingen voor jicht.