Hoe te verwijderen van gezicht Milia

May 8

Hoe te verwijderen van gezicht Milia

Milia zijn huid van kleine, witte bultjes die groeien meestal op dat het gezicht, rond de ogen, wangen, neus en kin. Deze goedaardige cysten formulier wanneer klieren onder de huid die normaal gesproken helpen vergemakkelijken afschilfering niet naar behoren ontwikkelen of zijn beschadigd, en dode huid cellen worden gevangen. Hoewel milia niet een vorm van acne, wordt de voorwaarde vaak genoemd "baby acne" omdat ze blijkbaar op de gezichten van vele pasgeborenen. Maar mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen ontwikkelen milia. Bij zuigelingen, milia meestal verdwijnt op eigen binnen een paar weken en niet moeten worden behandeld; de hobbels zijn bij volwassenen, langer zal aanhouden. Als home behandelingen niet werken, kunt u om te zien een dermatoloog om milia.

Reiniging

Gebruik in plaats van zeep of andere reinigingsmiddelen, acne gezicht wast dat bevatten salicylzuur of glycolzuur op gebieden waar milia weergegeven. U kunt kopen salicyl en glycolzuur producten over de toonbank in een apotheek of cosmetische supply store, of krijgen een sterkere recept-product van uw dermatoloog. Volg aanwijzingen voor het reinigen, en wees voorzichtig niet om het wassen in je ogen.

Hoewel milia niet hetzelfde als acne of regelmatige puistjes zijn, kan salicylzuur of glycolzuur worden gebruikt om te helpen bij de behandeling van een huidaandoening die het gevolg is van overmatige groei van huidcellen. Deze exfoliërende reinigingsmiddelen helpen trekken de stekker uit de geblokkeerde poriën op de huid zodat milia krimpen en verdwijnen.

Medicatie

Geen medicatie die wordt gebruikt voor de behandeling van acne kan worden gebruikt op milia, maar het hoeft niet per se hetzelfde clearing effect. De producten die meest aanbevolen zijn die een exfoliërende werking op de huid hebben. Veel van de dezelfde ingrediënten gebruikt in medicijnen voor de huid worden ook gebruikt in huid wast. Als u een exfoliërende gezichtswas routinematig gebruikt, het aanvullend gebruiken van om het even welk van deze producten kan extreem droge, schilferige huid en wellicht worden stopgezet.

Over-the-counter huidverzorgingsproducten die alfa hydroxy zuren (AHA) en recept-sterkte topische retinoïden zoals tretinoïne en isotretinoïne bevatten zijn acne medicijnen die kunnen worden gebruikt voor de behandeling van milia. Salicylzuur gels en crèmes kunnen ook helpen. Gebruik deze medicijnen volgens de verpakking altijd en houd ze komen in contact met uw ogen. Als over-the-counter producten niet duidelijk milia helpen, praat met uw arts of dermatoloog over voorschriftmedicijnen.

Extractie

Spa estheticians mei zitten kundig voor uittreksel milia in het proces van een diep-porie reiniging behandeling. Dit type van gezicht kan ook zinvol zijn als een preventieve behandeling, als uitgevoerd op een regelmatige basis. Zorg ervoor dat de esthetician is gelicentieerd en heeft ervaring milia behandelen.

Een dermatoloog kan milia uitpakken met behulp van een steriele doorborende hulpmiddel te doorboren de bult en dan de inhoud met een uittreksel van de comedone of het pincet uit knijpen. Het is niet raadzaam dat u dit thuis doen. Milia zal herbenoemen als niet volledig verwijderd.


gerelateerde artikelen