Voedingsmiddelen die ervoor zorgen boeren dat

March 21

Belching is een natuurlijk lichaam reactie op overtollige gas in de maag. Wanneer gas opbouwt, zal de slokdarm ontspannen, waardoor de extra gas om te ontsnappen via de mond. Dit zorgt ervoor dat het vertrouwd geluid dat u als een oprisping kennen. Bepaalde voedingsmiddelen kan overtollige gas te bouwen in de maag, waardoor oprispingen voorkomen. Als boeren vaker dan normaal is geworden of wordt niet veroorzaakt door het eten van deze voedingsmiddelen, Raadpleeg uw arts voor advies.

Koolzuurhoudende dranken

Koolzuurhoudende dranken bevatten elk soort drankje thats koolzuurhoudende. Deze frisdrank drinken kan brengen een overtollige hoeveelheid gas in de maag. Koolzuurhoudende dranken zijn berucht voor het maken van mensen oprisping, omdat je maag niet is ontworpen om te houden zo veel lucht tegelijk. In plaats van het bereiken van een frisdrank telkens die je dorst bent, giet een glas melk of tekenen van een glas water. Niet alleen zijn zij gezondere keuzes, zullen zij overtollige gas bij baai houden.

Kauwgom

Je mag niet realiseren kauwgom kan ertoe leiden dat oprisping. Wanneer u kauwgom bent, ben je geneigd om te ontspannen je keel en slikken meer lucht. Hierdoor wordt lucht te bouwen in de maag en het boeren tot resultaat. Hebt u een significant probleem met boeren, Vermijd kauwgum. Harde snoepjes kunnen ook hetzelfde effect hebben als kauwgom.

Kruidig voedsel

Kruidige voedingsmiddelen zijn berucht voor het veroorzaken van oprispingen. De Hype van de gezondheid website verklaart dat de reden hiervoor is omdat het kruid in het voedsel dat de hiaat, oftewel de opening bevindt zich aan de bovenkant van de maag irriteert, leidt in de slokdarm. De hiaat wordt geopend zodat gas om te ontsnappen kan, en wanneer het is geïrriteerd, het dus meer dan nodig is.

Bier

Burping wordt niet alleen veroorzaakt door het slikken van overmatige lucht. De website Bottom Line geheimen stelt dat oprispingen een combinatie is van het slikken van teveel lucht, gas wordt vrijgegeven uit het voedsel dat je eet en de gisting van het voedsel dat je aten. Bier is de perfecte combinatie van al deze factoren. Het is koolzuurhoudende, gefermenteerd en versies van gas in uw maag alsmede. Bier moet slechts met mate worden geconsumeerd. Als oprispingen een probleem is, het totaal vermijden.


gerelateerde artikelen