De waarheid over Kinoki Foot Pads

October 24

De waarheid over Kinoki Foot Pads

Kinoki Foot Pads zijn een merk ontgiftende voet pads, waarvan wordt gezegd dat het trekken van toxines uit je lichaam via de voeten. Volgens ABC News, worden Kinoki Foot Pads geadverteerd naar de uittreksel "zware metalen, metabolische afval, toxinen, parasieten, cellulitis en meer." Detox foot pads zijn over het algemeen ingrediënten zoals hout azijn, planten en kruiden en toermalijn. Ze zijn bedoeld om te worden gebruikt tijdens het slapen en hebben vaak een verkleurde verschijning na gebruik, waarvan wordt gezegd dat het bewijs van "toxine" verwijdering. Volgens «««MayoClinic.com is er momenteel geen bewijs dat een detox foot pads uitvoeren op basis van vorderingen.

Vorderingen

De makers van Kinoki Foot Pads beweren met natuurlijke ingrediënten in een aanpak die vergelijkbaar voetreflexologie, time verslagen, en wordt gezegd dat het activeren van acupunctuurpunten in de voeten. De voet pads zijn ontworpen om de steun van het lymfestelsel in zuig toxines uit verschillende gebieden van het lichaam. Op deze manier wordt het lichaam van zware metalen, milieuverontreinigende stoffen en andere verontreinigingen verwijderd. Volgens de Amerikaanse Federal Trade Commission of FTC, hebben de makers van Kinoki Foot Pads beweerd dat deze producten in aanmerking voor hoge bloeddruk, depressie en andere voorwaarden, en bij gewichtsverlies helpen kunnen.

Waarschuwing

De FTC heeft ingediend een klacht voor het opladen van de makers van Kinoki Foot Pads met bedrieglijke reclame en is ervan overtuigd een federale rechter om een verbod op dit bedrijf uit de verkoop van elke "supplement, voedsel, drugs of medische apparaat." De FTC stelt dat het bedrijf dat de markten de Kinoki pads, Xacta 3000, Inc., "ten onrechte beweerde" om wetenschappelijk bewijs van effectiviteit van de pads. De FTC ook geacht "onjuiste of niet-ondersteunde" de claims dat Kinoki pads verlichten de symptomen van de hoofdpijn, depressie, parasieten, vermoeidheid, slapeloosheid, diabetes, artritis, hoge bloeddruk, cellulitis of een verzwakt immuunsysteem. De FTC-verslag wordt niet vermeld wanneer het verbod wordt van kracht.

Misvattingen

Sommige van de concepten die de marketeers voor Kinoki Foot Pads als bewijs van de pads effectiviteit uitwaardigen hebben in twijfel getrokken door deskundigen. Volgens Christine Laine, Adjunct-redacteur van de Annals of Internal Medicine in "Time" magazine, de donkere kleur van de voet pads na gebruik niet noodzakelijkerwijs leidt tot toxines. Laine merkt op dat de pads chemicaliën die hen om te veranderen van kleur bevatten veroorzaken wanneer ze nat worden.

Lab Tests

Volgens ABC News, het vormen van giftige stoffen en onzuiverheden die zijn verzameld door Kinoki pads is ook hoogst twijfelachtig. In haar eigen onderzoek van de pads meldde ABC toxicologie lab NMS Labs voor het uitvoeren van een analyse van gebruikte Kinoki Foot Pads. De pads werden gescreend voor verschillende zware metalen, zoals kwik en arseen, evenals benzeen, styreen en tolulene. Geen van deze werden gevonden op de gebruikte pads, meldt ABC News.

Overwegingen

Hoewel het bewijs ter ondersteuning van detox foot pads uiterst twijfelachtig is, kunnen veel mensen vinden de Toetredingsakte "zuivering" om te resulteren in een gevoel van welzijn. Volgens George Friedman-Jimenez, directeur van het Bellevue / New York Universiteit beroeps- en milieu kliniek, op ABC News, de verwachting van het gevoel beter kan vaak een self-fulfilling prophecy. Friedman-Jimenez verklaarde echter zorgen dat deze "placebo-effect" mensen met gezondheidsproblemen te vertragen op zoek naar legitieme medische behandeling kunnen veroorzaken. Praat met uw arts hebt u een gezondheids-zorg.


gerelateerde artikelen