Wei proteïne Vs. Wei isolaat

April 19

Wei proteïne Vs. Wei isolaat

Wei-eiwit is een van de beste soorten eiwitten die je consumeren kunt om spier te bouwen omdat het essentiële en vertakte-keten aminozuren bevat. Door het consumeren van wei-eiwit voor of na uw training, kunt u het bedrag van de aminozuren die beschikbaar zijn in je lichaam voor het groeiproces van de spier, ook bekend als spier eiwitsynthese verhogen. Omdat wei-eiwit beschikbaar in verschillende vormen is, waaronder wei eiwit isolaat, is het belangrijk dat u begrijpt dat de gezondheidsvoordelen van elk formulier en welk type van wei-eiwit het beste is voor u.

Bronnen van Wei

Wei-eiwit is een onderdeel van zuivelproducten; meer in het bijzonder, is het de tansluscent vloeistof die je wanneer de wrongel of caseïne-eiwit zien kunt, wordt verwijderd om te maken van de kaas. Volgens oefening fysioloog Fabio Comana van de nationale vereniging voor sportgeneeskunde heeft wei-eiwit een van de beste eiwitten ratings in termen van aminozuursamenstelling en verteerbaarheid. Wei-eiwit kunt u verkrijgen door het drinken van melk of in poedervorm kopen. Wei eiwit isolaat is gemaakt door het filteren van wei-eiwit door middel van een microfilter lactose en ash in het product verwijderen.

Voedingswaarde verschil

Het primaire verschil tussen wei-eiwit en zijn isoleren vorm is de hoeveelheid eiwit, lactose en vet aanwezig. Wei-eiwit poeder bevat overal tussen 11 en 14,5 procent eiwit, 63 tot en met 75 procent lactose en 1 tot 1,5 procent melkvet, volgens geregistreerde diëtist Marjorie Geiser. Betrekkelijk, wei eiwit isolaat is meer dan 90 procent eiwitten en bevat ongeveer 0,5 procent lactose en melk vet. Wei isolaat is vooral gunstig voor u als je lactose-intolerant bent en kan de lactose in wei-eiwit niet verteren.

Gebruik

U kunt alle Wei eiwitproducten, ongeacht of zij natuurlijke of aanvullende, op dezelfde manier. Volgens Comana, zal ongeveer 6 gram essentiële aminozuren samen met 35 gram koolhydraten eten onmiddellijk voordat u oefenen optimaliseren uw spier eiwitsynthese op maar liefst 200 procent boven het niveau rust.

Ongeacht welke vorm van wei-eiwit wordt gebruikt, u ervoor zorgen dat u niet meer dan een dagelijkse inname van meer dan 1,7 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag. In zijn recensie van eiwit inname onderzoek zegt Raymond Zimmer van de University College van Los Angeles David Geffen School of Medicine dat teveel eiwit in het lichaam zal resulteren in u afscheiden van de aminozuren en uw nieren te belasten met meer stikstof. Daarom moet u alleen neem supplementen zoals wei-eiwit poeder en isoleren als uw dieet in eiwit al ontbreekt.

Meest gunstige vorm

Of moet u weiproteïne of wei eiwit isolaat in uw dieet is afhankelijk van uw behoeften. Een voordeel van wei-eiwit is de aanwezigheid van lactose, dat is een soort suiker dat de koolhydraten glucose bevat. Jay R. Hoffman, Ph.D., Staten in zijn artikel "Eiwit inname: Effect van Timing" dat wat onderzoek wijst op koolhydraten verhogen van de hoeveelheid aminozuren uw spieren kunnen absorberen. Glucose blijft ook uw energie-niveau hoog tijdens en na uw oefensessie. Hoewel wei eiwit isolaat geen significante lactose heeft, veel mensen nog steeds de voorkeur het voor de concentratie hoog eiwitgehalte. U kunt koolhydraten tot uw proteïne van de wei isoleren door het te mengen met voedsel zoals vruchtensap en kwark.


gerelateerde artikelen