Waarom een hoofdpijn na een dag niet koffie drinken?

May 15

Waarom een hoofdpijn na een dag niet koffie drinken?

Gaan zonder je dagelijkse kop koffie kan leiden tot een verblindende hoofdpijn, zelfs als u slechts één of twee kopjes per dag drinken. Een hoofdpijn is slechts één symptoom van de terugtrekking van de afhankelijkheid die zorgt ervoor dat deze populaire drank. Gelukkig, een hoofdpijn veroorzaakt door intrekking van de koffie is goed te behandelen, en u kunt zelfs mogelijk zijn om te voorkomen dat een als je uw exit uit de gelederen van koffie drinkers zorvuldig te bereiden.

Koffie

Koffie is populair over de hele wereld en veel mensen kan niet schijnen om de dag beginnen zonder een vers gezette kop. Maar het cafeïnegehalte van koffie niet alleen perk u omhoog en verhogen van uw energie-niveaus. Het kan ook invloed op je hersenen op manieren waardoor je last van ontwenningsverschijnselen als u gegaan zonder koffie voor slechts een dag. Koffie bevat ongeveer 100 tot 150 mg van cafeïne, espresso bevat 80 tot 120 mg per schot. De meer koffie uw drankje, des te waarschijnlijker u ervaring ontwenningsverschijnselen, waaronder hoofdpijn zijn.

Cafeïne terugtrekking

Cafeïne terugtrekking treedt op omdat de dagelijkse inname van cafeïne de doorbloeding in de hersenen verandert. In het bijzonder, doorbloeding is vertraagd wanneer u een dagelijkse kopje of twee van koffie inslikken en verhoogt wanneer u gegaan zonder een cafeïne-infuus voor een tijdje. Het duurt maar zeven dagen van regelmatige koffie verbruik maken een afhankelijkheid die leiden ontwenningsverschijnselen tot kan als u stopt. Verbruikt zo weinig aangezien 100 mg cafeïne kan intrekking hoofdpijn bij baai houden voor de meeste mensen, en sommige mensen vermijden hoofdpijn met zo weinig als 25 mg dagelijks cafeïne inname, volgens de American Society van de hoofdpijn. Echter kunnen sommige mensen hebben een genetische resistentie aan de ontwikkeling van afhankelijkheid en nooit merken terugtrekking hoofdpijn of andere symptomen.

Andere symptomen

Mensen die cafeïne terugtrekking ervaren zou ook voelen minder alert en energiek naast de ontwikkeling van een hoofdpijn. Andere symptomen zijn vermoeidheid en moeite met concentreren. Sommige mensen worden ook prikkelbaar en angstig zonder hun dagelijkse kopje koffie.

Relief van hoofdpijn

Over het algemeen een kleine hoeveelheid koffie drinken, verlicht een cafeïne-intrekking-geïnduceerde hoofdpijn. Als u niet wilt om te beginnen met het drinken van koffie weer, verlichten over-the-counter pijnstillers, zoals ibuprofen, aspirine of paracetamol kan helpen uw hoofdpijn. Als u stoppen met het drinken van koffie moet, kan geleidelijke vermindering van het bedrag dat je drinkt in plaats van te stoppen koude kalkoen helpen voorkomen dat de ontwikkeling van cafeïne ontwenningsverschijnselen.


gerelateerde artikelen