Hoe vaak moet ik mezelf wegen wanneer het proberen om gewicht te verliezen?

May 8

Hoe vaak moet ik mezelf wegen wanneer het proberen om gewicht te verliezen?

Hoe vaak moet je jezelf weegt, hangt af van of frequente weging versterken uw vastberadenheid of onderstukken uw motivatie. Uw gewicht op de schaal is slechts één factor in het gewicht-verlies-ervaring. In sommige gevallen biedt de tailleomtrek een meer accurate beoordeling van uw gezondheid. Schaal gewicht en lichaam index van de lichaamsmassa niet goed voor spier gewicht. Pacing jezelf te verliezen van 1 tot 2 kg verhoogt per week uw kansen van het houden van het gewicht af.

Achtergrond

Als u met een gezond dieet en lichaamsbeweging afvallen, verliest u voornamelijk lichaamsvet, in plaats van mager weefsel en water gewicht. Je bent in staat om een geleidelijke gewichtsverlies meer succes dan een snelle gewichtsverlies. Dit is de reden waarom de meeste autoriteiten aanbevelen snijden van 500 tot 1000 calorieën per dag van uw huidige inname tot 1 verliest tot 2 kg per week. Dit veronderstelt dat uw gewicht is stabiel. Als u gewicht toeneemt bent, moet u wellicht te snijden extra calorieën. Oefening bedrijven je lichaam--uw metingen twee keer per maand verschijnt uw lichaam wordt steeds magerder.

Wekelijks of minder

Sommige deskundigen adviseren met een gewicht van eenmaal per week, of zelfs verlies vaak tijdens gewichtsverlies. Dit is een effectieve aanpak voor mensen die gevoelig zijn voor stemmingswisselingen of in het gezicht van een tegenslag opgevend. Personal trainer en auteur Bob Greene, beter bekend als Oprah's trainer, raadt weging jezelf op de eerste dag van uw fitness- en voedsel-programma-- en vervolgens uit de schaal een verblijf van vier weken. Zijn redenering is dat de eerste schommelingen terwijl je lichaam zich aan dieet aanpast en oefening niet u alles wat vertellen u moet weten.

Schommelingen gewicht

Iedereen ervaart schommelingen gewicht. Vrouwen behouden water periodiek door hormoon verschuivingen. Hoge-Natrium inname bijdraagt aan waterbehoud. Sommige medicijnen kunnen bijdragen tot veranderingen in het lichaamsgewicht. Wanneer u een oefenprogramma begint, of verhoging van de trainingsintensiteit, slaat je lichaam meer glycogeen in de spieren voor brandstof. U kan winnen spier gewicht van oefening. Spieren zwaarder dan vet--is maar wel compacter. Met resistentie opleiding--die helpt u gewicht verliezen door het opheffen van uw metabolisme--kan je onderaan een kledingmaat, zelfs als het getal op de schaal hetzelfde blijft.

Dagelijks met een gewicht van

Dagelijkse wegen kan voor u werken als u gebruikt als voor zelfcontrole zonder dat normale schommelingen te ontsporen van uw programma. In een 2006-studie die opgenomen 1800 vrouwen en mannen die probeerden om gewicht te verliezen, verloren de mensen die zelf dagelijks woog twee keer zoveel gewicht als mensen die minder vaak, de School van de Universiteit van Minnesota van volksgezondheid verslagen gewogen.

Gericht op de basisprincipes van het verbeteren van uw dieet en tot vaststelling van een regelmatige lichaamsbeweging programma voor de eerste maand van uw gewichtsverlies inspanningen--zonder weging jezelf--gevolgd door weging jezelf combineert dagelijks, het beste van beide strategieën.


gerelateerde artikelen