Hoe ver moet ik staan van een golfbal?

August 23

Hoe ver moet ik staan van een golfbal?

Afgezien van de schommel zelf is een van de belangrijkste factoren van uw golfspel hoe u richten de bal in voorbereiding voor een schot. Tijdens een normaal rondje golf zal u worden geconfronteerd met een veelheid aan verschillende shot situaties die mogelijk gevraagd of u wilt uw houding en de positionering van de bal aanpassen. Daarbij kan u ook wilt aanpassen hoe ver sta je uit de buurt van de bal.

Belang van de houding

Instellen, of de golfbal aanpakken is een essentieel aspect van uw golfschommeling als een geheel. Volgens de GolfHelp website, de juiste golf houding zal verminderen de frequentie van veel swing fouten met inbegrip van, maar niet beperkt tot, een segment, pull, haak of dunne golf neergeschoten. Bal positie en afstand van het lichaam is ook belangrijk om uw houding, omdat je armen moet ruimte om effectief de club swing tijdens elk schot. Bovendien kan uw bal positie ook beïnvloeden de manier waarop uw schot reist nadat uw golfbal wordt geraakt.

Normale houding

Volgens de "Golf Digest," kan de juiste bal plaatsing afstand tussen uw lichaam en de bal zelf verschillen van een speler naar de volgende. Dit is te wijten aan de verschillen in de structuur van uw lichaam in vergelijking met een andere speler; Er is geen specifieke afstandsmeting die voor alle golfers geldt. Echter, vindt u een comfortabele bal positie voor elke club in uw zak door de dezelfde methode te volgen voor elk. Terwijl je met voeten schouder breedte van elkaar, buig je knieën en heupen iets alsof je een golfbal waren aanpakken. Beweeg uw armen hangen natuurlijk vanuit je schouders naar de grond. Dit is de juiste bal positie voor uw specifieke lichaamstype als u moest een club in handen hebt.

Club verschillen

Het is belangrijk te onthouden dat uw bal positie met elk verschillende club zal aanpassen. Bijvoorbeeld, zul je een grotere afstand tussen uw lichaam en de golfbal wanneer een stuurprogramma te houden ten opzichte van de afstand als bedrijf een 7-ijzer. Dit is te wijten aan de lengte van de club en de schommel vliegtuig omvang die nodig is om een volle gang. Volg de boor van de arm-opknoping om een "feel" voor de juiste bal positie voor elke club in je tas.

Overwegingen

Bal positionering ook verwijst om hoe vooruit of terug de bal is in uw normale houding. PGA professionele Ernie El legt uit dat vereist een golf 7-strijkijzer houding dat de bal nog meer naar het midden van je lichaam tijdens een langere club, zoals een stuurprogramma of hout, vereist de bal naar in uw houding ten opzichte van uw leidende voet verder omhoog worden geplaatst.


gerelateerde artikelen