Natuurlijke kruiden voor Gingivitis

July 4

Natuurlijke kruiden voor Gingivitis

Tandvleesontsteking is een milde vorm van tandvleesaandoeningen. In feite, zegt de Mayo Clinic dat het is zo mild dat vele malen mensen niet beseffen dat ze het hebben. Met gingivitis krijgt plaque in de ruimten tussen de tanden, het tandvlees irriterend en waardoor ze trek weg, die vervolgens meer ruimte voor de plaque verlaat. Gingivitis kan worden heel serieus, dus het is belangrijk om te zorgen voor het zo spoedig mogelijk. Krijg regelmatig reinigingen, brush en floss, en overweeg het gebruik van kruiden om kauwgom gezondheid te bevorderen en ontsteking en ongemak te verlichten.

Eucalyptusolie

Eucalyptus bevat een antimicrobiële stof eucalyptol, die vaak in commerciële mouthwashes gevonden wordt genoemd. In "1000 kuren voor 200 kwalen," Fytotherapie deskundige Dr. David Kiefer verklaart dat kunt u uw eigen eucalyptus mondwater door toevoeging van een paar druppels Eucalyptusolie aan water. U kunt een infusie maken door het koken van 2 tot en met 3 g van eucalyptus blad in 150 ml water. Dr. Kiefer waarschuwt dat u moet spoelen met dit, niet door te slikken, zoals ingestie van Eucalyptusolie bijwerkingen zoals depressie van het zenuwstelsel en misselijkheid hebben kan.

Tijm

Tijm bevat een krachtige olie thymol genoemd. In "Genezing zonder medicatie," legt Dr. Robert Rister dat thymol is het voornaamste werkzame bestanddeel in Listerine. U kunt het toevoegen van enkele druppels tijmolie in water om een mond spoelen, of volgens de "PDR voor kruidengeneesmiddelen," kun je een thee door weekwater tijm 2 g gedurende 10 minuten en vervolgens uitpersen. U kunt de thee drinken meerdere keren per dag; Er zijn geen bekende bijwerkingen.

Bloodroot

Dr. Rister notities bevatten een aantal commerciële tandpasta en mouthwashes een uittreksel van bloodroot genaamd sanguinarine. Sanguinarine aanvallen verschillende mondelinge bacteriën, met inbegrip van de bacteriën die leidt tot de vorming van tandplak. Volgens de "PDR voor kruidengeneesmiddelen," een studie gepubliceerd in 1984 de kwestie van de "Journal van de American Dental Association" gevonden dat een oplossing met 0,03 procent sanguinaria extract plaque met 20 tot 40 procent kan verminderen. De "PDR voor kruidengeneesmiddelen" gaat op te merken dat bloodroot lijkt dit om bacteriën te doden zonder anders aanzienlijke invloed zijn op het milieu van de flora van de mond. Bloodroot is meestal te vinden als een vloeibaar extract. Het is giftig indien ingeslikt.

Thee

In "1000 kuren voor 200 aandoeningen" adviseert Dr. Kiefer drinken of spoelen met kamille en groene thee. In "Genezing zonder medicatie," Dr. Rister ook raadt kamille thee drinken en voegt verschillende thee gemaakt van verwante planten zoals calendula, chrysant en kosmos. Deze bevatten alle triterpenen die helpen verminderen ontsteking. Het drinken van een mengsel van een van deze thee meerdere malen per dag zal kalmeren uw tandvlees en laten genezen.


gerelateerde artikelen