Kan ik het eten van mosselen tijdens de zwangerschap?

April 2

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om het juiste voedsel te eten. Dit geldt niet alleen omdat een gezond dieet helpt bieden zowel u en uw baby met de voedingsstoffen die u nodig hebt ter ondersteuning van uw cellulaire processen, maar ook omdat het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen helpt te voorkomen risico van blootstelling aan toxines en bacteriën die een derde baby kunnen beschadigen. Mosselen zijn veilig tijdens de zwangerschap onder bepaalde voorwaarden.

De gezondheid van de zwangerschap

Er zijn twee redenen is het belangrijk niet te blootstellen aan bronnen van bacteriën tijdens de zwangerschap. De eerste is dat uw immuun systeem veel minder actief tijdens zwangerschap is-dit helpt voorkomen dat uw cellen aanvallen uw groeiende baby, uitleggen van Drs. Michael Roizen en Mehmet Oz in hun boek "u: het hebben van een Baby." De tweede reden is dat sommige bacteriën kunnen de placenta en de schade passeren of het doden van een zich ontwikkelende foetus.

Schaal-en schelpdieren

Schelpdieren kunnen een bron van veel vitaminen en mineralen, evenals eiwitten, maar ze hebben ook het potentieel om de haven van gevaarlijke bacteriën. Een van de meest voorkomende bacteriën in mosselen, oesters, mosselen en andere schelpdieren is Vibrio vulnificus, een staafvormig bacteriesoorten kunnen overleven in de omgeving van de hoge-zout zeewater. Vibrio is een veelvoorkomende oorzaak van voedselvergiftiging van het eten van rauw of onvoldoende verhit schelpdieren, verklaart de consument informatie site SafeOyster.org.

Besmetting met Vibrio

Het niet bekend of de bacterie Vibrio kunnen de placenta kruis, maar er vele andere soorten bacteriën verantwoordelijk voor voedselvergiftiging die elkaar kruisen zijn kunnen, wat betekent dat het is het beste dat elk mogelijk gevaar van Vibrio infecties. In normale, gezonde volwassenen, kan Vibrio veroorzaakt gastro-intestinale symptomen zoals diarree en misselijkheid, maar bij zwangere vrouwen--als gevolg van hun onderdrukt immuunsysteem--Vibrio infecties veel ernstiger.

Mossel consumptie

Mosselen zijn meestal niet opgegeten rauw, betekenis dat ze minder waarschijnlijk worden een bron van infectie of levensmiddelen overgedragen ziekte dan rauwe shell. AmericanPregnancy.org waarschuwt echter dat als je gaat om te eten van mosselen, u moet ervoor te zorgen dat ze goed gekookt. Veilige, mosselen en andere schelpdieren koken tot hun schelpen open, en gooi elk mosselen die niet op hun eigen tijdens het koken openen.

Mossel voeding

Met het voorbehoud dat mosselen goed moeten worden gekookt, ze zijn eigenlijk zeer goede bronnen van verschillende belangrijke voedingsstoffen, verklaart een 1990 artikel in the "Journal van de American Dietary Association." Net als vele andere schelpdieren zijn ze hoog in eiwit en het mineraal zink. Ze zijn ook vrij hoog in ijzer, die u tijdens de zwangerschap moet het volume van uw bloed verhogen. Ten slotte, mosselen zijn laag in vet, waardoor ze hart-gezond.


gerelateerde artikelen