Hoe om te praten met een tiener over het omgaan met pestkoppen

October 16

Pesten is een probleem in elke school, of je bewust van zijn of niet bent. Het is niet alleen fysiek geweld en treiteren, het verlaat mensen uit voor sport, maken van plezier van de kinderen en hun gezinnen en kinderen zich bedreigd voelen. Pesten is een ernstig probleem, waarvoor u elke ouder, leraar en andere persoon van autoriteit te worden op zoek naar agressief gedrag van de pestkoppen en angst in die gepest. Als u vermoedt dat uw tiener is het slachtoffer van pesten of u gewoon wilt praten met hem over het omgaan met pestkoppen, in het geval dat de behoefte zich voordoet, moet u weten wat te zeggen om ervoor te zorgen dat hij je hoort.

Stap 1

Adviseren uw tiener niet te gaan van een bullebak. Kinderen gezondheid wijst erop dat het aangaan van een bullebak snel de situatie kunnen veranderen van kwaad tot erger, eventueel inducerende fysiek geweld. Weglopen en het negeren van de pester wanneer mogelijk is een goede manier om te minimaliseren van de situatie. Het is niet leuk voor een bullebak te halen op iemand die niet op zijn taunts en bedreigingen reageren.

Stap 2

Leer uw tiener om te voorkomen dat pestkoppen en stok samen met haar vrienden. Volgens de gezondheid van de kinderen is het een goed idee om te brainstormen met uw tiener over manieren om het pesten te voorkomen. Vraag haar te denken over de tijden ze haar bullebak ziet de meest vaak en vermijden van die plaatsen, of op zijn minst proberen te gaan naar die plaatsen met ten minste één andere vriend aanwezig.

Stap 3

Praat met uw tiener over manieren om te verschijnen en zich meer vertrouwen, adviseert de Mayo Clinic. De neiging van de pestkoppen te halen op kinderen die ze bekijken als zwakker dan hen, wat betekent dat walking tall, maken oogcontact en niet weergegeven: angst is een goede manier om te maken pestkoppen gaan.

Stap 4

Moedig uw tiener te verslag pestkoppen aan u of aan schoolautoriteiten. Volgens de Mayo Clinic is het essentieel dat uw tiener volwassene informeert wanneer ze voelt zich bedreigd of gewond door een bullebak. Als uw tiener besluit om te komen tot u met haar bezorgdheid over pesten, bereid zijn te voldoen aan haar docenten en de schoolautoriteiten om deze kwestie verder te bespreken. Uw tiener moet weten van tevoren dat als ze naar je toe komt met informatie over een bullebak je gaat om te helpen haar, dat dat alleen het geven van haar sympathie betekenen kan, steun en advies, of het kan betekenen, contact met haar school over het beleid inzake pesten en wat de school is verplicht om te doen om te stoppen met dit probleem, indien nodig. Als u deze informatie op haar lente nadat ze in u vertrouwt, kan ze niet vertrouwen in u in de toekomst opnieuw omdat ze het als een schending in vertrouwen beschouwen kan.

Stap 5

Aanpak van het onderwerp van pesten in een omweg als u denkt dat uw tiener kan worden ongemakkelijk rechtstreeks over pesten. KidsHealth suggereert wijzen op intimiderende situaties in televisie of films en vragen stelt over wat je ziet te krijgen van de informatie over en uit te nodigen uw tiener om open te stellen over een situatie die hij bezorgd worden kan.


gerelateerde artikelen