How to Track hypotheekrente

July 29

How to Track hypotheekrente

Hypotheekrente kunnen schommelen op een dagelijkse basis als gevolg van vraag, veranderingen in de disconteringsvoet van de Federal Reserve en de heersende economische omstandigheden. Hypotheekrente bijhouden wanneer u zijn op zoek naar een nieuwe lening van het huis, of uw bestaande hypotheek wilt zodat u kunt begrijpen als tarieven zijn frequentierespons herfinancieren. Uw sterke kennis van de geldende tarieven van de hypotheek dient als uw stichting voor het vergelijken van de hypotheekrente aanbiedingen van banken en financiële instellingen.

Stap 1

Bepaalt het type van hypothecaire leningen die u wilt bekijken. Standaard hypotheken zijn 30-jaar vaste rente, jumbo vaste rente en een scala aan verstelbare rate leningen. Jumbo leningen zijn vereist voor hypotheken meer dan $417,000 per 1 januari 2010. Overeenkomen met de soorten leningen die u wilt bijhouden op uw financiële situatie, de grootte van woningkredieten die u nodig hebt en hoe lang u van plan bent om te leven in het gefinancierd huis.

Stap 2

Onderzoeken van de mogelijkheden van uw lening. U wellicht in aanmerking voor speciale leningen zoals een lening van de Federal Housing Administration, een lening van de Veterans Affairs bent u een militaire veteraan of een lening landelijke Housing Service als u in een klein stadje woont. Deze leningen hebben vaak lagere rentetarieven en speciale voorwaarden, waarvoor aparte bijhouden van de hypotheekrente.

Stap 3

Hypotheekrente vinden. Banken, financiële instellingen en hypotheekbedrijven lijst doorgaans hun dagelijkse tarieven van de hypotheek op hun websites. Mogelijk moet u Geef basisgegevens, zoals het type financiering en uw locatie, voor het ontvangen van meer gerichte resultaten. Algemene hypotheekrente kan worden gevonden op tarief vergelijking en Financiën websites. U kunt ook bellen bedrijven rechtstreeks met het oog op hun dagelijkse hypotheekrente. Kiezen voor bekende bronnen die worden dagelijks bijgewerkt.

Stap 4

Ontwikkelen van een spreadsheet bijhouden. Plaats de soorten leningen die u wilt bijhouden op de linkerkolom en de datum op de bovenste rij van een standaard werkblad of een handleiding voor het bijhouden van vorm. Als u uw hypotheek bedrijf selectie hebben versmald, hypotheek bedrijfsnamen samen met de soorten van de lening in uw beschrijvingen opnemen. Het werkblad ingesteld voor het bijhouden van tarieven op een dagelijkse of wekelijkse basis, afhankelijk van de gevoeligheid van de behoeften van uw tracking.

Stap 5

Hypotheekrente invoegen in uw spreadsheet bijhouden. Redenen van consistentie in uw tarief bronnen en tijd voor een maximale nauwkeurigheid bijwerken. Gemakkelijk visualiseren hypotheekrente trends door het creëren van een lijndiagram van uw hypotheekrente punten.


gerelateerde artikelen