Als ik Conditioner in mijn haar, zal het het gezonder maken?

March 7

Als ik Conditioner in mijn haar, zal het het gezonder maken?

Omdat haar zelf, net als nagels, is in feite niets meer dan een dode bijproduct van het lichaam, is er geen bedrag van vitaminen of immuunsysteem boosters dat wanneer toegepast op haar kunt doen herleven of te wijzigen. Daarom lijkt het idee van "gezond" haar misschien een betwistbaar punt. Wat vele conditioners doen echter toestaan haar die gezonde en levendige--glanzend, volumineuze en springkussen. Als zodanig, zijn er voordelen aan het gebruik van haarconditioners, degenen die niet alleen haar beheersbaar te houden, maar het beletten een stap terug en eigenlijk ongezond verschijnen.

Wanneer haar misgaat

Mensenhaar strengen zijn samengesteld uit drie primaire lagen: de epidermis, de cortex en de medulla. De schubbenlaag is de buitenste laag van elk onderdeel, terwijl de cortex is ingeklemd tussen de epidermis en de binnenste laag--de medulla. Meeste van wat wordt aangeduid als "ongezond"-op zoek naar haar ontstaat wanneer een gebroken of gebarsten schubbenlaag uit één streng haar aan één of meer op dezelfde manier ingebroken strengen bindt. Dit zorgt ervoor dat haar kluwen en met tijd verschijnen gematteerd, geknoopte of rommelig.

Wat de Conditioners kunnen doen

Nogmaals, wanneer haar droog of beschadigd is, er is geen proces waaraan schade die kan worden teruggedraaid. Conditioner kan echter haar voelt zachter en gladder aanvoelt, verminderen kroezen en statische en presenteren een slanker, glanzender look helpen. Wat meer is, conditioners maken eenvoudige taken zoals het haar makkelijker te kammen en ruw haar kunnen helpen door te werken als een belemmering voor verdere schade te voorkomen.

De inhoud van Conditioners

Conditioner bevat vetten, oliën, bevochtigingsmiddelen, kationische polymeren, Verwekende, siliconen en andere glossing agenten die het haar glad. De toepassing van conditioner is in zekere zin een tijdelijke herstelmaatregelen proces, als de inhoud van conditioners werk ter vervanging van natuurlijke oliën die kunnen hebben zijn gespoeld weg (samen met vuil en zweet) tijdens het wassen. Op zijn beurt, laat conditioner haar coated, beschermde en minder waarschijnlijk aan wirwar of breken.

De waarheid over "Gezond" haar

Vele problemen die leiden haar tot te lijken "ongezonde" worden vaak veroorzaakt door de zeer grooming regimes consumenten beurt om op hun best uitzien. Als gezond haar: haar van vochtige, grotendeels onbeschadigd, is gezond haar best worden bereikt door het wassen het zelden, evenals weg styling producten en hulpmiddelen zoals blowdryers te blijven. Dat gezegd hebbende, stylisten over eens dat er conditioners in een klasse die alle hun eigen; deze producten kunnen niet het maken van haar echt "gezond", maar ze ook niet zal maken slechter.


gerelateerde artikelen