Aloë & aambeien

March 16

Aloë & aambeien

Vergelijkbaar met spataderen in de benen, aambeien zijn opgezwollen bloedvaten in en rond de anus. De symptomen omvatten zwelling, jeuk, lekkage, ongemak en bloeden tijdens de stoelgang. Terwijl beoefenaars van alternatieve geneeskunde beweren dat bepaalde kruiden, zoals Aloë, kunnen behandelen en voorkomen van aambeien, zijn verdere wetenschappelijke studies nodig om te bevestigen de werkzaamheid. Bovendien rectale bloeden kan geven aan andere gezondheidskwesties. Raadpleeg een arts uit te sluiten meer ernstige ziekten voordat het zelf behandelen met een kruiden preparaat.

Over Aloë

Inheems in oostelijk en zuidelijk Afrika en rond de wereld, Aloë vera, een lid van de familie van de lelie gekweekt, is een vaste plant kruid dat hoogten van 4 voeten bereikt. Deze succulente installatie functies geel, buisvormige bloemen en stevige, vlezige bladeren die bevatten een geneeskrachtige gel gebruikt extern voor de behandeling van huidaandoeningen. Aloë blad sap, die is overgenomen uit het blad basis, wordt intern, gebruikt hoofdzakelijk als een stimulerende middelen LAXEREN.

Aambeien

Aambeien invloed op ongeveer 75 procent van de bevolking, volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse. Interne aambeien bevinden zich binnen het anale kanaal, en externe aambeien uitsteken van de anus. Beide typen worden veroorzaakt door herhaalde druk in de aderen, vaak van overbelasting tijdens de stoelgang en chronische diarree of constipatie.

Externe effecten

Aloë gel heeft actieve verbindingen topisch gebruikt in homeopathische geneeskunde te versnellen wondgenezing. Volgens kruidkundige Steven Foster, auteur van het boek "Nationale geografische Desk Reference voor natuur geneeskunde," heeft Aloë gel eigenschappen die genezing versnellen door het verlichten van de pijn en ontsteking, twee veelvoorkomende symptomen van aambeien. Een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd in een 2008 editie van Indische Journal of Dermatology instemt, rapportage bevat aloë bradykinase, een enzym dat helpt bij het verlichten van ernstige ontsteking na topisch aanbrengen op de huid. Maar hoewel dit overzicht bemoedigend is, als van 2011, geen onderzoek had specifiek gericht op de Aloë effectiviteit als een behandeling voor aambeien.

Voordelen van de interne

Maken van ontlasting zachter en gemakkelijker geschiedde, vermindert de druk op aambeien geproduceerd door overbelasting. Volgens Foster bevat aloë antrachinonen, belangrijke ingrediënten die contracties in de wanden van het spijsverteringskanaal te stimuleren en bevorderen van vloeibare secretie door de grote darm. Herbalists suggereren dat Aloë de ontlasting verzachten vaardigheden helpen te voorkomen aambeien veroorzaakt door verhoogde druk tijdens gespannen stoelgang of chronische constipatie. Phyllis A. Balch, auteur van "Voorschrift voor genezing," beweert dat drinken 1/2 kopje Aloë sap driemaal dagelijks bijdragen kan tot het verminderen van aambeien. Maar weinig wetenschappelijke studies deze beweringen staven.


gerelateerde artikelen