Pop Warner Football Rules & verordeningen

February 5

Pop Warner Football Rules & verordeningen

Pop Warner voetbal is een sport jongerenorganisatie, opgericht in 1929 en vernoemd naar de legendarische voetbal coach Glenn "Pop" Warner. Meer dan 200.000 jongens en meisjes leeftijd 5 tot en met 16, deelnemen aan Pop Warner voetbal elk jaar. De meeste standaard American football regels gelden in Pop Warner competities, maar de organisatie maakt een paar aanpassingen.

Organisatiestructuur

Pop Warner negen pakken voetbal divisies hebben leeftijd en gewicht beperkingen. De jongste, Tiny-mijt, is voor spelers 5 tot en met 7 jaar oud die moeten gewicht tussen de 35 en 75 pond aan het begin van het seizoen. De spelers kunnen niet hoger zijn dan 84 pond tijdens het seizoen. In de oudste divisie, Bantam, 13 - tot 15-jarigen moet wegen tussen 135 en 185 pond om te beginnen het seizoen en kan nooit meer dan 194 gaan. Bovendien kunnen 16-jarigen Bantam spelen als ze wegen 135 tot 165 pond om te beginnen het jaar en ten hoogste 174 door het einde. De enige categorie met geen limiet van het maximale gewicht is de onbeperkte divisie.

Spelers dienen te spelen

Elk lid van een team moet spelen een minimum aantal toneelstukken van scrimmage en speciale teams speelt tellen niet mee. In de zeven divisies voor de oudste spelers, Junior Peewee via Bantam, moeten leden van teams met 31 tot en met 35 spelers deelnemen aan ten minste zes speelt. Het minimum stijgt tot acht speelt voor teams met 26 tot 30 spelers en 10 voor roosters totaal van 16 tot en met 25 spelers. In de divisie Mitey mijt, de minima zijn 8, 10 en 12 toneelstukken, respectievelijk voor de drie rooster maten. Alle kleine mijten moet op het veld voor een minimum van 15 toneelstukken.

Velden en apparatuur

De meeste Pop Warner wedstrijden worden gespeeld op 100-yard standaardvelden, maar de jongste vier divisies 80-werf velden kunnen gebruiken. De apparatuur is ook vrij standaard. Elke speler moet het dragen van een helm die is gecertificeerd door de nationale Operating Committee over normen voor atletische apparatuur. Spelers moeten dragen, schouder, heup, stuitje, bovenbeen en knie, evenals mond bewakers die aan hun gezichtsmaskers hechten. Jongens moeten dragen ofwel een atletische supporter of compressie-shorts. Schoenen wellicht niet meer dan 1/2-inch lang rubber schoenplaatjes. Metalen schoenplaatjes zijn niet toegestaan.

Spel regels

De meeste Pop Warner regels voor aanpakken en andere spelen van het spel volgen de jeugd voetbal verordeningen in de staat. Staten volgen meestal regels door de nationale federatie van State High School verenigingen. Pop Warner competities toestaan niet kont of chop blokkeren, of het gebruik van een helm te maken van een aan te pakken. Tiny-mijten spelen door andere, eenvoudiger regels. Bijvoorbeeld, de spelen hebben geen punters, kickoffs of extra punt pogingen. Offensieve en defensieve formaties zijn beperkt en scores worden niet bewaard.

Timing en genade verordeningen

De top drie leeftijd divisies 12 minuten durende kwartalen spelen. De jongere divisies spelen 10 minuten kwartalen met uitzondering van de kleine mijten, die 22 minuten helften spelen. Een lopende klok begint als een team een 28-punts voorsprong neemt en niet met uitzondering van een blessure of naar eigen goeddunken van de scheidsrechter stopt. Bovendien teams met 28-punt marges kunnen niet gooien passeert en kunnen alleen uitgevoerd tussen de pakt. De halte van de beledigende beperkingen blijft als het voortouw dips hieronder 28 punten, maar de lopende klok.


gerelateerde artikelen