Zijn er kruiden om Stop jeuk?

September 15

Jeuk is een van de signalen die je lichaam stuurt u zeggen dat er iets mis is. Het kan wijzen op iets dat zo eenvoudig zijn zoals de beet van een insect of zo ernstig als een huidziekte. Kruiden remedies kunnen vaak de oorzaken van een jeukende huid en effectieve verlichting voorzien van aanhoudende jeuk en irritatie. Het is belangrijk om eerst te bepalen wat de oorzaak van uw huidaandoening zodat kunt u de meest efficiënte kruidenbehandeling.

Dermatitis

Dermatitis, is volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC), een mooie compositie voor jeukende en ontstoken huid. Het komt van allergische reacties, eczeem, stress en andere oorzaken. UMMC wijst erop dat, hoewel er niet voldoende bewijsmateriaal ter ondersteuning van hun gebruik, veel patiënten verlichting van Vogelmuur, Goudsbloem en zoethout vinden. Er is enig bewijs ter ondersteuning van die kamille verzacht de geïrriteerde huid en verlicht jeuk. Het kan ook helpen huid genezing te bevorderen. Deze kruiden worden topisch toegepast in een zalf of crème.

Schimmelinfecties

Soms is de huid jeukt als gevolg van een schimmel overgroei die leidt tot infectie---atleet de voet één voorbeeld. Volgens de National Institutes of Health, kan tea tree olie gelden op zowel de infectie opruimen en verlichten van de jeuk. Tijmolie, heeft volgens Herbal Remedies Info, ook anti-schimmel eigenschappen. Tijmolie kan bovendien voorkomen dat bacteriële infecties die samenvallen met ernstige schimmelinfecties.

Eczeem

Mensen met jeuk veroorzaakt door eczeem kunnen vinden kruiden reliëf met kamille. Het National Center for Complimentary en Alternative Medicine (NCCAM) wijst erop dat het kruid voor duizenden jaren is gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen. Gebruik kamille als een crème of zalf op jeukende eczema patches voor potentiële verlichting. Ook kan je vrijstelling van eczeem, jeuk van St. John's Wort. In vergelijking met eczeem plekken die niet werden behandeld, de vlekken bedekt met een St. John's Wort voorbereiding toonde significante verbetering, volgens UMMC.

Insectenbeten

Insectenbeten zijn niet een ernstige aandoening, maar ze kunnen leiden tot ernstige ellende. Volgens "The Green Pharmacy Handbook", kan calendula jeuk, pijn en ontsteking verminderen. Het boek wordt er verder op gewezen dat knoflook jeuk en irritatie verlicht. Knoflook werkt wanneer gegeten zowel rechtstreeks op de beet toegepast. Als u last van jeukende bug bites vaak berg mint heeft, zijn Polei en basilicum kruiden die insecten te weren. Als u wilt gebruiken, wrijf de verse bladeren op uw huid voordat ze buiten. Wanneer insecten begint te bijten opnieuw toepassen.


gerelateerde artikelen