5 things die You Need to Know About genezen van vitamine B12-deficiëntie

September 21

Diagnose Is de eerste stap naar genezing van vitamine B12-deficiëntie

Krijgen van een juiste diagnose is uw eerste cursus van actie in het genezen van een vitamine B12-tekort. Symptomen kunnen verschijnen geleidelijk en omvatten verminderde eetlust, wordt moe of zwak, gewichtsverlies, stemmingswisselingen, depressie of problemen met het zenuwstelsel. De meeste mensen proberen medische behandeling niet totdat de voorwaarde uitgegroeid tot bloedarmoede. Uw arts zal proeven, inclusief bloed werk, om te bevestigen van een vitamine B12-tekort doen. Als de bloedarmoede ernstig is, moet u mogelijk een bloedtransfusie toe uw rode bloedcellen snel, afhankelijk van de ernst en de leeftijd van de patiënt.

Een Shot een dag helpt de B12-verblijf

Vitamine B12 tekortkomingen worden behandeld met een reeks van vitamine B12-injecties. Dit zijn de intramusculaire injecties (geïnjecteerd rechtstreeks in de spier). Voor de eerste week heb je een injectie dagelijks. Injecties worden dan, eenmaal per week voor de komende vier weken gegeven. Na dat, mits de injecties werken, worden injecties gegeven op een keer een maand basis. Zodra de injecties begint, hebben een merkbaar verschil in hoe je je voelt-moet plaatsvinden binnen enkele dagen.

Vitamine B12 Supplement pillen

Inname van vitamine B12 supplement pillen is een andere optie die uw arts kan aanbevelen. Hebt u een tekort, zal regelmatige vitaminen geen genoeg vitamine B12, zodat uw arts een hogere dosering dan uw supplement zal voorschrijven. Zelfs patiënten die met injectie behandelingen beginnen kunnen overschakelen naar de pil supplementen met goedkeuring van de arts. De pillen zijn een populaire keuze als ze beter betaalbaar dan de injecties.

Spray weg uw vitamine B12-deficiëntie

Sommige patiënten met een vitamine B12-tekort niet in staat is te tolereren injecties en niet willen maken van supplementen in de vorm van pillen. Hun arts kan aanbevelen Nascobal, oftewel een neusspray voor de behandeling van de vitamine B12-deficiëntie. De behandeling van de neusspray is duurder dan injecties of supplement pillen, dus niet zoveel patiënten kiezen dit plan van behandeling.

Preventieve actie Is uw behandeling aan vitamine B12 deficiëntie

Zodra een persoon wordt gediagnosticeerd met een vitamine B12-deficiëntie, moeten zij zal blijven hun behandelplan voor de rest van hun leven. Meeste tekortkomingen van vitamine B12 zijn omdat de darmen niet kundig genoeg van de vitamine te absorberen in het lichaam. Neem supplementen om toekomstige tekortkomingen of bloedarmoede te voorkomen. Eet een goede voeding die melk, kaas, eieren en vlees met vitamine B12 en voedingsmiddelen met folic zuur, zoals citrusvruchten, granen en groene bladgroenten, dat een ander type van vitamine B is bevat. Regelmatige follow-up bloed werk, arts examens, nemen aanvult en goede voeding zal helpen houden uw vitamine B12 deficiëntie opnieuw voorkomen.


gerelateerde artikelen