De best verkochte vegetarische kookboeken

October 1

Chef Adam Guthrie, een negentien jaar vegetariër, is van mening dat de "beste vegetarische kookboeken met grote, kleurrijke foto's komen moeten" die het imago van het recept te verrijken. Een goede vegetarisch kookboek moet ook gemakkelijk ingrediënten met duidelijke aanwijzingen opnemen zodat iedereen die stappen in de keuken voet kunt bereiden.

Gemeenschappelijke valkuilen

Enkele van de best verkochte vegetarische kookboeken lijkt misschien ingewikkeld voor beginner vegetariërs, en ze kunnen vinden zelf verward met sommige van de groente- en ingrediënt namen en metingen. "De Hansa Indische Vegetarische kookboek: populaire recepten uit van Hansa Gujarati Restaurant," bijvoorbeeld, geeft metingen in "imperial units," die kunnen lijken verwarrend voor degenen niet gebruikt om te meten op deze manier. Zoeken via de achterkant van het boek in de index-sectie kan nuttig zijn voor beginners.

Waar te koop

Om te zoeken naar de best verkochte vegetarische kookboeken, is de beste plaats om te zoeken bij online retailers. U kunt lezen van beoordelingen geschreven door andere vegetariërs en ervoor te zorgen dat u het kookboek dat beste uw behoeften past kiezen. Ook bladeren door lokale boekhandels zoals Barnes and Noble of elke lokale gebruikt boekhandels, zoals de meeste een grote voorraad van vegetarische kookboeken in voorraad hebben.

Kosten

Er is niet een marge van de prijs dat maakt een kookboek een best verkopende kookboek--het allen wat uw stijl van koken hangt is en hoe gecompliceerd u wilt uw recepten te zijn. Al met al zult u te betalen overal van $15 tot $25 voor een nieuwe kookboek, maar kunt u mogelijk te halen van een gebruikt exemplaar voor onder $10.

Comparison Shopping

Vanaf augustus 2010 is de best verkochte vegetarisch kookboek bij Barnes en edele de "vegetarische familie kookboek," door Nava Atlas. Het beschikt over meer dan 275 gemakkelijk-aan-kok recepten voor beginners en ervaren vegetariërs. Geschreven met de wensen van ieder gezinslid in gedachten, bevat dit boek recepten die zelfs kinderen zullen houden.

Een andere bestseller is "De Get gezond, Go Vegan kookboek," geschreven door Dr. Neal Barnard zowel Dr. Robyn Webb. Dit kookboek zit boordevol met meer dan 125 vegetarische recepten die bevordering van gewichtsverlies en het verbeteren van cholesterol. Opgenomen in de achterkant van dit boek is een "Wist je dat?" sectie met snelle tips over gezond leven en gewicht controle.

Accessoires

U kunt ter aanvulling van uw nieuwe recepten in je vegetarisch kookboek, eco-vriendelijke hardware om te koken. Soja melk makers, sapcentrifuges en blenders zijn een paar van de items die u wilt kopen voordat u vegetarisch koken.

Insidertips

Omdat u niet een heleboel ijzeren krijgen door het eten van vegetarisch stijl, zorg ervoor dat het drinken van veel sap en lommerrijke Groenen eet bij elke maaltijd te verbeteren van uw inname van ijzer.


gerelateerde artikelen