Hoe te eten vóór het sporten Tryouts

March 21

Hoe te eten vóór het sporten Tryouts

Sport testversies zijn meer inspannende dan regelmatige oefening of activiteit, als extra adrenaline en de druk voor een uitstekende prestaties toe te voegen extra stress, geestelijk en lichamelijk. Eten voordat uw tryout zal helpen zorgen voor een constante aanvoer van glucose circuleren in uw bloedbaan, zorgen dat je voldoende energie om te doen je uiterste best. Juiste voedsel keuzes, zoals een koolhydraatrijke maaltijd, zal helpen met het optimaliseren van uw beschikbare glycogeen.

Voedingskeuzes en Timing

Stap 1

Consumeren een maaltijd van tussen de 65 en 125 gram koolhydraten vier tot vijf uur voor uw evenement. Het bereik van het voorgestelde calorie is tussen 400 tot 800 calorieën, voornamelijk samengesteld uit complexe koolhydraten en weinig tot geen vet of suiker. Vermijd ook nuttigen voedsel hoog in eiwit, hoewel een klein bedrag goed is. Koolhydraten, in tegenstelling tot vet of eiwitten, kunnen alleen worden opgeslagen voor een korte periode van tijd, waardoor ze in uw lichaam de eerste gaan-aan bron voor energie wanneer de uitoefening van vermoeiende oefening. Vetten zal ook vertraging spijsvertering, de hoeveelheid energie te verminderen zul je beschikbaar voor de tryout. Goede suggesties voor voedingsmiddelen bevatten bruine rijst, hele granen, peulvruchten en groenten.

Stap 2

Een calorie-rijk maaltijd eten of drinken een calorie-rijk vervangende drank met meer dan 19 gram koolhydraten twee uur vóór het evenement. De drank moet tussen de 250 tot 350 calorieën en laag in vet, met minder dan 25 procent van je dagelijkse aanbevolen vet inname. De hoge hoeveelheid koolhydraten is belangrijker voor beschikbare energie op korte termijn.

Stap 3

Drink een koolhydraatrijke drank één uur voordat uw tryout te helpen handhaven van glycogeen winkels tijdens de tryout zelf. In tegenstelling tot de drank van de maaltijdvervanging, zal de keuze van een koolhydraat-rijke drank bevatten weinig tot geen vet of eiwitten en toch hoog in calorieën. Een goede koolhydraat-rijke drank zal 19 gram of meer koolhydraten bevatten en worden tussen de 250 tot 350 calorieën voor elke 8-ounce portie.

Stap 4

Drink een sportdrank of een andere vloeistof-vervangende drink een half uur vóór uw tryout en tijdens uw tryout om aan te vullen van uw lichaam watervoorziening. Vloeistof-vervanging dranken bevatten natrium te helpen uw lichaam vasthouden van water en evenwicht te herstellen uw elektrolyt tijdens zware inspanning. Drinken zowel vóór als tijdens het evenement, vooral als u het uitvoeren van meer dan 60 minuten van hoog-energetische oefening.

De ideale vervanger voor de vloeistof drinken krijgen tussen 30 en 50 mg kalium, tussen 50-170 mg natrium, en eventueel 19 gram of meer koolhydraten per 8-ounce portie.

Waarschuwingen

  • Nuttigen van uw maaltijden te vroeg of te laat kan uw glycogeen niveaus en eventueel uw prestaties beïnvloeden.

Tips

  • Voor geïndividualiseerde aanbevelingen door een voedingsdeskundige of sportarts te raadplegen.

Wat die u nodig hebt

  • Koolhydraatrijke maaltijd
  • Calorie-rijk maaltijd vervangende drink
  • Koolhydraat-rijke drank
  • Vloeistof-vervangende drink

gerelateerde artikelen