Hoe het verhogen van een peuter eetlust

March 15

Hoe het verhogen van een peuter eetlust

Als het tempo van de groei vertraagt en de behoefte aan onafhankelijkheid begint opkomende, veel peuters hebben een lage eetlust en kieskeurige eters. Dit is een normale ontwikkelingsstadium, dat de meeste kinderen uit zal groeien. Ouders niet nodig om te worden bezorgd, zolang hun kinderen gezonde zijn, groeiende normaal en genoeg energie hebben. Echter, als uw kind kieskeurig eetgewoonte hem krijgt genoeg voedingsstoffen voor groei of verhindert als hij lijkt te zijn ziek, moet u praten met uw kinderarts.

Stap 1

Kinderen goed leren en ze houden ervan om het kopiƫren van hun ouders. Een goed voorbeeld geven voor uw kleuters door het eten van een verscheidenheid van voedingsmiddelen met hen en laten ze zien u genieten van het voedsel. Laat ze uw bereidheid om te proberen nieuwe voedingsmiddelen en het ontmoedigen van negatieve opmerkingen over voedsel.

Stap 2

Hen in staat stellen deel te nemen aan de maaltijd plannen, voedsel winkelen en voorbereiding. U kunt deze kansen gebruiken om ze te leren over voeding en leren over hun voedselvoorkeur. Peuters kunnen meer bereid zijn om eet voedsel dat ze helpen bij de voorbereiding.

Stap 3

Begin met kleine porties en wachten voor hen om meer voedsel te vragen. Te veel eten op hun bord kan hen overweldigen. Als ze niet kunnen hun maaltijd klaar, dat is prima. Kinderen stoppen meestal met eten wanneer ze vol zijn. Nooit dwingen hen om te voltooien hun bord. Ze kunnen associƫren eten met stress, en hen dwingen peuters te eten kan overvoeren.

Stap 4

Bieden een verscheidenheid van voedingsmiddelen en nieuwe levensmiddelen een bieden tegelijk. Als zij een item weigert, blijven ze het object op een ander tijdstip voor een totaal van tien keer aanbieden. Vermijd voedingsmiddelen aanbieden wanneer ze chagrijnig of moe.

Stap 5

Geef ze genoeg tijd om te genieten van de maaltijd, maar niet te lang dat ze kunnen beginnen te voelen verveeld of hun belangstelling verliezen. Ongeveer 20 tot 30 minuten per maaltijd past.

Stap 6

Geef ze hun eigen gereedschap te moedigen zelf voeding of geef ze vinger voedsel te eten. Peuters willen meestal voeden.

Stap 7

Volg een reguliere speeltijd maaltijd en een snack, die niet te dicht bij elkaar. Plan voor 3 maaltijden en snacks van de 1 tot 2 per dag sinds peuters kan niet genoeg bij een maaltijd eten te blijven tot de volgende volledige.

Stap 8

Maaltijd tijd leuk en plezierig maken. Eet samen als een familie en de focus op de maaltijd en elkaar. Betrekken uw peuters in gesprek over gelukkig en leuke dingen.

Stap 9

Probeer met behulp van cookie cutters om verschillende vormen van voedsel te maken van maaltijd tijd leuker te maken. Uw kind tot en met het verzinnen van een naam voor een levensmiddel stimuleren en helpen bij de voorbereiding van nieuwe snacks.

Waarschuwingen

  • Bent u bezorgd over de gezondheid of de groei van uw peuter, Raadpleeg uw kinderarts.

gerelateerde artikelen