Kunnen baby's dragen gewone luiers om te gaan zwemmen?

March 9

Kunnen baby's dragen gewone luiers om te gaan zwemmen?

Wanneer u bent klaar om te raken van het zwembad met uw kleintje niet nog-potje-opgeleide, maakt vinden dat je vergat te pakken van de luiers zwemmen een dilemma. Kunt u overwegen een regelmatige luier zetten en hopen op het beste. Maar zwembaden aandringen op Zwem luiers voor zowel de veiligheid en de sanitaire redenen.

Opvangen van de vloeistof

Het lijkt misschien vreemd om te tellen de mogelijkheid om af te weren van urine als een pluspunt voor een luier. Maar voor Zwem luiers, niet-absorptie is een positieve factor in het zwembad. Regelmatige wegwerpluiers opzuigen van water als een spons. Dat is één van hun belangrijkste verkopende punten. Maar wanneer u uw kind in een grote hoeveelheid water zet, u niet wilt dat een dorstig spons rond zijn lagere regio genieten van zo veel water dat het weegt hem naar beneden. Dat is waarom fabrikanten maken Zwem luiers met waterbestendig materiaal om te absorberen minder vloeistof. Regelmatige wegwerpluiers dragen in het zwembad kon verhogen uw kind verdrinking risico als het hem naar beneden in het water trekt.

Eraf vallen of uit elkaar te vallen

Een luier doet alleen zijn werk als het blijft op uw kind bodem-- en in een stuk blijft. Aangezien een regelmatige wegwerp luier vocht absorbeert, is het meer waarschijnlijk snel te bereiken zijn water-holding grenzen. Op dat moment zal het anker uw kind op zijn plaats, aangezien het weegt meer dan hij doet, uit elkaar vallen volledig, of vallen af en schuif aan de bodem van het zwembad, waar het het fundamentele doel--om urine en ontlasting beperkt te houden kan niet dienen. Als u denkt over een regelmatige doek luier te zetten van uw kind om dit te vermijden, denk opnieuw. Doek luiers ook water opzuigen en zwaar wordt. Plus, ze hangen en sag--dus lekken onvermijdelijk is.

Ontlasting

Terwijl chloor vervelende in urine--om het even wat neutraliseert bereikt die toch meestal steriele--ontlasting in het zwembad water hebben een hele andere grofheid niveau. Zowel regelmatige wegwerpluiers en Zwem luiers houden ontlasting in de luier, zolang de stukken van ontlasting vrij groot zijn en de regelmatige luier is niet zo verzadigd dat het eraf valt. Maar aangezien een regelmatige wegwerp luier vrij snel het punt van verzadiging bereiken zal, is het meer kans om te vallen of uit elkaar vallen en laat stukken van ontlasting drijvend in het water, zoals de luier naar de bodem van het zwembad zinkt.

Diarree

Omdat reguliere wegwerpluiers vocht beter dan Zwem luiers behouden, zijn ze minder waarschijnlijk te lekken als uw kind diarree heeft. Als uw kind diarree heeft, moet niet hij gaan echter in een pool met het dragen van een reguliere of een duik luier. Regelmatige luiers noch Zwem luiers doen een goede baan als het gaat om het behoud van micro-organismen in ontlasting die ziekte kunnen veroorzaken. Een studie gepubliceerd in December 2011 in het "Journal of Water en Health" gevonden dat zwemmen luiers niet deeltjes gelijkaardig in grootte aan cryptosporidium, een Chloorbestendige eencellige parasiet en frequente oorzaak van drijvende/varende ziekte-uitbraken behouden. De Zwem luiers getest vrijgegeven tussen 50 tot en met 97 procent van de deeltjes binnen 1 tot 5 minuten.


gerelateerde artikelen