Voedsel goed te eten voor een zweer

January 2

Voedsel goed te eten voor een zweer

Ongeveer 20 miljoen Amerikanen zullen een zweer ontwikkelen over hun levens, de verslagen van de Universiteit van Maryland Medical Center. Deze zweren vorm aan de binnenkant open bekleding van uw maag-darmkanaal--langs de slokdarm, maag of dunne darm. Hoewel het een gemeenschappelijke misvatting dat het eten van kruidig voedsel leiden een maagzweer tot kan, is de voorwaarde eigenlijk het resultaat van bacteriën bekend als Helicobacter pylori. Een dieet voor een zweer benadrukt eten verteerbaar, mild-smaak voedingsmiddelen en het vermijden van de voedingsmiddelen die leiden irritatie en ontsteking in uw spijsverteringskanaal tot.

Ulcer Basics

Een brandende pijn is het meest geassocieerd symptoom van een maagzweer. Deze pijn kan erger worden tijdens de nacht of wanneer u liggen. Het kan ook als uw maag leeg, tijdelijk verdwijnen en zelfs worden verlicht door antacidum medicijnen flare. Gewichtsverlies, wijzigingen van de eetlust, misselijkheid of braken, brandend maagzuur, indigestie of oprispingen kan zich ook voordoen. Medische hulp inroepen als deze symptomen aanhouden of u zorgen.

Gewraakte bacteriën

Voedsel goed te eten voor een zweer

Helicobacter pylori is een bacterie gevonden natuurlijk in de weefsels van de maag en de dunne darm. Terwijl onderzoekers geloven dat deze bacterie beschermende gezondheidsvoordelen kunnen hebben, is het bekend dat de infectie veroorzaken. Volgens de nationale spijsvertering ziekte informatie Clearinghouse, kunnen H. pylori schade aan de slijmvliezen coating die de maag en de twaalfvingerige darm beschermt. Deze schade kan maagzuren te krijgen door aan de gevoelige voering onder. Samen, de H. pylori en het zuur van de maag irriteren de voering van het spijsverteringskanaal en veroorzaken een zweer aan formulier.

Probiotische behandeling

Voedsel goed te eten voor een zweer

Een behandeling voor H. pylori-gerelateerde ulcera is antibiotica, die 90 procent doeltreffend zijn gebleken. De val is dat ze duur zijn en leiden tot resistentie tegen antibiotica kunnen. Dus zijn probiotica onderzocht als een levensvatbaar alternatief. Het "Journal of Nutrition" samengesteld gegevens om te bepalen van de effectiviteit van probiotica in vermindering van ontsteking van de maag en de behandeling van H. pylori. Het dagboek gevonden dat zeven van de negen studies toonden een verbetering van de H. pylori dichtheid en het verminderde risico van inflammatoire aandoeningen ontwikkelen na toediening van probiotica.

Probiotische voedingsmiddelen

Voedsel goed te eten voor een zweer

Probiotica zijn verkrijgbaar als een aanvulling of in bepaalde voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen bevatten melk, yoghurt, kombucha, miso soep, kefir, zuurkool, donkere chocolade, sojamelk, olijven, tempé en augurken. Kies yoghurt rassen die bevatten live of actieve culturen en hebben geen toegevoegde suiker of stroop voor de beste resultaten. Kombucha of gefermenteerde thee, is een nietje in Aziatische supermarkten en kan warm of koud geserveerd worden. Het is een donkere thee dat verbetert de spijsvertering. Tempeh is een soja-eiwit, rijk aan probiotica en gegeten als een alternatief voor vlees; het kan worden gegrild, gebakken of gebakken. Miso soep, een combinatie van groentebouillon en tofu, is hoog in eiwit en probiotica. Beschikbaar bij de meeste winkels gezondheid van voedsel, microalgen, ook wel blauwe algen, is een met gras begroeid, groene plant gebruikt in SAP.


gerelateerde artikelen