Wat zijn de bijwerkingen van Stacker 3 met Chitosan?

December 21

Vetverbranders hebben een verdiende reputatie voor het zijn op de gevaarlijke kant. Stacker 3 met Chitosan, geproduceerd door NVE, is een ephedra-vrije vetverbrander verkocht bij voeding winkels en op websites online aanvulling. Stacker 3 kan ernstige bijwerkingen hebben, als het niet goed is gebruikt.

Stacker 3 met Chitosan

Stacker 3 met Chitosan is een pil gebaseerde supplement dat beweert dat het kan u helpen afvallen. Het product bevat groene theebladeren en guarana. Stacker 3 met Chitosan heeft 250 mg cafeïne per portie. Chitosan, een vet blocker, is ook opgenomen in de formule. Stacker 3 met Chitosan mei zitten kundig voor u helpen afvallen als gebruikt zoals voorgeschreven, maar het kan ook leiden tot zwenkt van ongewenste bijwerkingen.

Gezondheidsrisico 's

Hoewel de Food and Drug Administration ephedra gebaseerde producten in 2003 verboden, bedreiging vetverbranders nog steeds een voor gebruikers. Vetverbranders niet geregeld door de FDA, zodat ze kunnen bevatten stoffen die je mag niet realiseren een nadelig effect hebben op uw gezondheid. Vetverbranders zoals Stacker 3 met Chitosan kunnen leiden tot hoge bloeddruk, angst en zelfs hartaanvallen of beroertes. Een belangrijke reden voor deze bijwerkingen is gerelateerd aan het cafeïnegehalte van Stacker 3 met Chitosan.

Cafeïne

De Mayo Clinic stelt dat de gemiddelde dagelijkse consumptie van cafeïne in volwassenen tussen 200 en 300 mg. Een portie van Stacker 3 met Chitosan heeft 250 mg van cafeïne, en deze dosering wordt drie keer per dag genomen. De bijwerkingen van de consumptie van dit hoge niveau van cafeïne kan zijn rusteloosheid, onvermogen om te slapen en een snellere hartslag. Naast deze bijwerkingen, zal je lichaam gewend aan de cafeïne, wat betekent dat u afhankelijk van het cafeïnegehalte van Stacker 3 met Chitosan, zelfs als de vetverbrandende capaciteiten van het supplement ten gevolge van constante gebruik verdwijnen kan worden.

Chitosan bijwerkingen

De meest recente uitgave van Stacker 3 bevat chitosan, die steeds populairder op eigen bijvoederen dat overlapt vet en voorkomt dat het invoeren van je bloedbaan. Terwijl chitosan niet de bijwerkingen die vetverbranders hebben hoeft, kan chitosan gastro-intestinaal ongemak kan veroorzaken. Bovendien, case-studies die aangehaald door het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center suggereren dat chitosan voorziet niet in dat de vet-binding profiteert het vorderingen te verstrekken.


gerelateerde artikelen