Hoe krijg ik een jongen vriend te merken u

July 7

Hoe krijg ik een jongen vriend te merken u

De vriendschap kan hebben bloeide vanwege een wederzijdse liefde voor sport of uw vertederend gevoel voor humor, maar nu vind je jezelf willen meer. Terwijl wordt aangetrokken tot een mannelijke vriend niet ongewoon is, kan te weten hoe de overgang van een vriendschap in een romantische relatie moeilijk zijn. Terwijl er geen garanties zijn dat je vriend je gevoelens zal delen, zijn er dingen die je doen kunt om een jongen vriend te merken u.

Zinnen om te voorkomen dat

U zich sterk over je vriend, maar u bent bang van het tonen van je hand. Het eindresultaat is dat je zeggen kunt of denk dingen die uw vriend kunnen maken dat je niet geinteresseerd bent. Opmerkingen zoals, "Iemand zal gelukkig tot op heden een vent als u", of "U zal voldoen aan iemand één dag" kunnen een vriend van u merken als een romantische partner, houden volgens dating consultant Jeremy Nicholson, in het artikel "Psychology Today", "het vermijden van de vriend-Zone: steeds een vriendin of vriend."

Werken aan je uiterlijk

Misschien je aankleden voor datums, maar u ziet slechts uw jongen vriend terwijl u het dragen van workout kleren. Kiezen outfits die uw beste eigenschappen accentueren kunt u zekerder voelen en zijn aandacht krijgen, volgens de dating consultant Jeremy Nicholson, in het artikel "Psychology Today", "Beautiful of Handsome is gemakkelijker dan je denkt." Werken bij het krijgen in vorm, spelen om uw fysieke functies met make-up of krijgen een nieuw kapsel kan ook vangen zijn oog.

Gedrag en attractie

Hoe je jezelf presenteert kunnen ook wijzigen of hij u als een vriend of als een potentiële datum ziet. Alleen over jezelf praten kan laat een slechte indruk, als kan blijven flirten als je vriend niet in natura reageert volgens het TwoofUs.org artikel, "Dating do's en Don'ts." Wijzigen van uw persoonlijkheid of doen alsof geïnteresseerd te zijn in uw vriend(in) belangen te imponeren hem kan ook een averechts effect hebben. Tonen van vriendelijkheid en vertrouwen, kan zowel aan hem en aan anderen die u tegenkomt, hem helpen zie je in een nieuw licht.

Wanneer terug uit

Hoewel u wellicht geïnteresseerd zijn, wellicht streven naar een relatie met een vriend niet ideaal is in sommige situaties. Als uw vriend zijn tijd aan het praten over zijn romantische belangen met u besteedt, het is een teken dat hij u slechts als een vriend ziet, mogelijk volgens het TwoofUs.org artikel, "het dateren van een vriend: wanneer Is het een goed idee?" Als hij ook u zien als een zuster noemt, is het mogelijk een ander teken dat de vriendschap beter is af blijven een vriendschap. Testen van de dating wateren kan ook compliceren uw vriendschap-- en als jij uiteenvallen, het niet mogelijk is om te hervatten uw vriendschap in de toekomst.


gerelateerde artikelen