Snelheid Training Workouts voor Marathons

November 18

Snelheid Training Workouts voor Marathons

Als u op zoek bent om te verbeteren op uw persoonlijke beste marathon tijd, of zelfs klap uit het water, op een gegeven moment moet u de snelheid waarmee u te verhogen. Snelheid opleiding voor marathons omvat conditionering van je lichaam na verloop van tijd uit te voeren op hogere snelheid aan de finish sneller. U kunt dit doen door middel van verschillende technieken.

Tempo loopt

Eén van de meest effectieve manieren om snelheid trein voor uw marathon is via tempo loopt, volgens marathon auteur en deskundige Hal Higdon. Tempo loopt zijn ontworpen om geleidelijk uw lichaam gebruikt om te draaien op uw gewenste tempo door het verhogen van het aantal miles dat u dat tempo uitvoert. Uw eerste tempo uitvoeren in uw trainingsprogramma zou zijn voor 3 mijl. De volgende week, kan u dat oplopen tot 4 mijl, gevolgd door een 5-mijl op dat tempo enkele weken later nadat je lichaam beter kunnen aanpassen. U moet overwegen een korte warming-up jog voordat uw tempo loopt, zegt Higdon.

Tempo Training

Tempo opleiding omvat meer, continu loopt dat geleidelijk snelheid als u opbouwen gaan langs, uiteindelijk het bereiken van uw doelgroep tempo, vervolgens terug naar beneden door het einde van de termijn. Bijvoorbeeld, hebt u een 10-mijl tempo uitvoeren op uw planning, kan u de eerste 3 mijl op 70 procent van je doel tempo, de komende 3 mijl op 80 procent en zeven mijl op 90 procent van uw gewenste tempo. Door acht mijl, die u uitvoert op uw doel volledige marathon tempo, na die u voor de laatste twee mijl vertragen.

Intervallen

Intervallen betrekken korte punten bij hoge snelheden, gescheiden door punten van wandelen of joggen. Volgens Higdon is de beste plek om te doen uw interval loopt op een gemeten track. Een voorbeeld van een interval-training kan doen vijf 800 m sprint bij uw 5k tempo, afgewisseld met periodes van wandelen of licht joggen om je lichaam te herstellen.

Voordelen

Marathon snelheid opleiding helpt verbeteren van uw uithoudingsvermogen, evenals uw techniek, waardoor je een betere loper over het algemeen volgens State of the Art Marathon Training. Ook kun je beter bestand zijn tegen de fysieke en mentale uitdagingen van race dag aangezien u worden voortdurend je lichaam naar het volgende niveau door middel van de opleiding van uw snelheid duwen zult.

Overwegingen

Snelheid opleiding komt niet zonder risico's van dien. Elk moment dat u uw lichaam naar nieuwe uitersten duwen, loopt u het risico voor schade. Als u een slecht getimede blessure door snelheid training ondersteunen, moet u wellicht te vertragen of duw terug uw trainingsschema of zelfs missen deelnemen aan de marathon zelf. Het is belangrijk rekening houden met de risico's en beloningen van snelheid opleiding en een professionele trainer te raadplegen voor advies over uw specifieke situatie voordat u begint een nieuwe trainingsprogramma.


gerelateerde artikelen