Braziliaanse wassen & ingegroeide haren

December 5

Braziliaanse wassen & ingegroeide haren

Waning biedt een langduriger alternatief voor scheren, zodat zowel vrouwen als mannen blijven haarloze voor maximaal een maand tegelijk. Hoewel ingegroeide haren af en toe na Braziliaanse wassen optreden, zal het oppakken van een hygiënische salon en doen een beetje huid onderhoud helpen verminderen uw risico van ingegroeide haren.

Over Braziliaanse wassen

In tegenstelling tot een traditionele bikini wax, die verdwaalde schaamhaar dat buiten de bikinilijn ligt verwijdert, verwijdert een Brazilian wax vrijwel al haar uit iemands genitale gebied, met inbegrip van haar in de buurt van de anus en het perineum. Voor vrouwen blijft een kleine strook van schaamhaar, vaak aangeduid als een "landing strip," soms boven het schaambeen, maar net zo vaak Braziliaanse wassen de schaamstreek helemaal kaal maken. Dit verwijderingsproces haar gaat brengen een laag van verwarmde was op het gebied bedekken met een mousseline strip, dan trekken uit de strip--nemen de wax coated haarzakjes mee.

Oorzaken van ingegroeide haren

Volgens lichaam polijstmachine Ina Clow van Sydney, Australië's Ciao Bella salon stimuleert het geforceerd verwijderen van haren door het wassende motorolie stroom naar uw haarfollikels, die op zijn beurt trekt bacteriën die tot ingegroeide haren leiden kunnen. Terwijl iedereen die risico's krijgen van ingegroeide haren, mensen met krullend haar, donkere huid of degenen die het dragen van strakke kousen of broek was wellicht een verhoogd risico op ontwikkeling van ingegroeide haren.

Minimaliseren van ingegroeide haren

Nemen van goede zorg van uw bikini gebied zowel vóór als na een Brazilian wax kunnen helpen verminderen uw kans op het ontwikkelen van ingegroeide haren. Gebruik een exfoliërende scrub op het gebied de dag vóór uw Brazilian wax. Kom naar uw wassende afspraak schoon en showered, en stellen geen bodylotion op het gebied vóór de wax. Gebruik een exfoliërende scrub weer ongeveer 24 tot 48 uur na uw wax, zodra de eerste tederheid afneemt. Exfoliërende zal helpen verwijderen dode huidcellen en verstopte poriën waardoor ingegroeide haren te voorkomen.

Waarschuwingen

Als u zich het ontwikkelen van een ingegroeide haren na een Brazilian wax, doen niet poging om te plukken of tweeze van de haren op uw eigen, die leiden infectie tot kan. "Absoluut niet aangeraden graven ze uit," zegt Clow. "Als je moet, dan hebben professioneel gedaan." Diabetici moeten vermijden waxen helemaal te wijten aan het risico van infectie en potentieel levensbedreigende complicaties. Mensen met huidaandoeningen zoals eczeem of psoriasis moeten ook geen Braziliaanse wassen, en evenmin moeten zwangere vrouwen, wier vermogen ter bestrijding van de infectie kan ook in het gedrang komen.

Deskundige inzicht

Lisette Meuse-Manuel, eigenaar van Moncton, New Brunswick's Dermak Studio, adviseert potentiële Braziliaanse klanten hun huiswerk doen voordat u naar een salon voor een wax-procedure. Niet-hygiënische wassende procedures kunnen leiden tot meer dan alleen ingegroeide haren--bent u ook gevaar voor geripte huid brandwonden en ernstige infecties en ziekten als je naar een sub-par polijstmachine. Vragen rond om te vinden van een salon "onberispelijk schoon", raadt Meuse-Manuel, en zorg ervoor dat de salon maakt gebruik van gelicentieerde definieerden die gebruik van wegwerphandschoenen en bladen en eenmalig gebruik van houten of kunststof spatels voor wassende of gesteriliseerde metaal ones.


gerelateerde artikelen