Calorie Count voor verse ananas

December 8

Calorie Count voor verse ananas

Verse ananas is een verfrissende en gezonde alternatief voor verwerkte zoete lekkernijen. Verse ananas paren goed met magere kwark bij ontbijt of nonfat bevroren yoghurt na het diner. Ananas wiggen Pack in uw jonge geitjes lunches of opslaan van sommige voor uw kinderfeestje. Ananas is natuurlijk zoete, laag in calorieën en vol met vezels, dus je hoeft niet schuldig te voelen over uw dieet als je het eet.

Calorieën

Een 1/2 kopje of een 4-ounce portie verse ananas stukjes bevat een beetje minder dan 60 calorieën. Als u een 2.000-calorie dieet volgen, neemt deze portie ananas een minimaal 3 procent van uw calorie-toewijzing voor de dag. Na het snijden van de ananas, gedeelte uit uw porties in plastic zakken of verzegelde containers. Hebt u een snelle caloriearme snack bij uw vingertoppen. Bovendien, aangezien zij vooraf geportioneerd bent, zult u minder kans om te eten te veel.

Macronutriënten informatie

Bijna alle van de calorieën in verse ananas is afkomstig van koolhydraten, die uw lichaam nodig voor energie heeft. Tijdens de spijsvertering, zijn koolhydraten onderverdeeld in hun meest eenvoudige vorm, die is van glucose of bloedsuiker. Glucose is de belangrijkste brandstofbron voor elke cel in je lichaam. Naast koolhydraten breekt je lichaam vet en eiwit uit het voedsel dat je eet. Eiwitten en vetten zijn back-bronnen van energie als koolhydraten uitgeput. Ananas heeft slechts sporen van vet en eiwit.

Vezel

De vezel is een soort onverteerbare koolhydraten, zodat het niet aan een van de calorieën in ananas bijdraagt. U moet de vezel te helpen voorkomen dat uw darmen verplaatsen zodat je lichaam kan elimineren afval. Verse ananas, samen met andere vruchten, is bijzonder hoog in oplosbare vezels. Dit soort vezel vertraagt spijsvertering. Wanneer dit gebeurt, je darmen back-up en dwingen voedsel in uw maag langer te blijven. Dit proces houdt je volledige voor een langere periode van tijd. Daarnaast rapporteert de oplosbare vezel helpt bij het stabiliseren van uw suiker van het bloed en kunnen helpen bij het verlagen van het bloedcholesterol van uw, MayoClinic.com. Om al deze functies optreden, moeten vrouwen 21 tot en met 25 gram vezels per dag, terwijl mannen 30 tot en met 38 gram vereisen. De zijkant van uw caloriearm van verse ananas biedt bijna 2 gram vezels.

Portie suggesties

Uw verse ananas gezond houden door het in paren rangschikken met lage-calorie voedsel. Meng de gesneden ananas met andere verse vruchten. Bosbessen bieden 60 calorieën per portie van 3/4-cup en een kleine 6 1/2-ounce Oranje heeft ook 60 calorieën. Top vetvrij vanille yoghurt met Gegrilde ananas segmenten. Een portie 1/3-kop vetvrije bevroren yoghurt bevat ongeveer 80 calorieën. Koppeling van verse ananas wiggen met magere kwark is een gezonde caloriearm snack of maaltijd, ontbijt. Een gedeelte van de 1/4-cup van magere kwark heeft ongeveer 45 calorieën.


gerelateerde artikelen