Eten van Fruit zonder wassen

November 23

Eten van Fruit zonder wassen

Hoewel fruit in de supermarkt schoon kijken kunnen, goed nadenken over de bemonstering van de goederen voor het wassen van de huid. Het is altijd best om uw groenten wassen voordat u consumeren om ervoor te zorgen dat u krijgt de vitaminen, de mineralen en de voordelen van de hele voedsel zonder de valkuilen van vuile fruit--zoals bacteriën, pesticiden en insecten die op het oppervlak kunnen hangen.

Bacteriën

Alle handen die uw vruchten hebben behandeld voordat je koopt het bij de store--de rooiers de vrucht te laden in vrachtwagens, de kruidenier en supermarkt-werknemer die het tentoongesteld zet, zelfs de verschillende klanten die de vrucht behandelen terwijl het kiezen van hun eigen denken. Elke persoon heeft kiemen en bacteriën op hun handen, die vervolgens naar de vrucht overgebracht wordt. Als een van die mensen ziek waren, kon u deze kiemen absorberen wanneer de ongewassen fruit eten. Door het overslaan van de wash, zet u uw gezin risico op ziekte.

Pesticiden

De Environmental Working Group vrijgegeven een lijst van 12 fruit en groenten die gevoelig waren voor bestrijdingsmiddelen op de huid hebben. Topping die lijst waren perziken--had 97 procent van de perziken getest sporen van oppervlakte pesticiden. Andere vruchten op de "Dirty Dozen" opgenomen appels, kersen, aardbeien, druiven en peren. Terwijl het gebruik van pesticiden is strikt gereglementeerd door de Food and Drug Administration, is voortdurende blootstelling aan en de inname van een hoge hoeveelheid pesticiden gekoppeld aan gezondheidsproblemen zoals schade aan de zenuwen en aangeboren afwijkingen. Oppervlakte pesticiden verwijdert juiste wassen uit uw voedsel.

Insecten

Bepaalde vruchten zijn vooral gevoelig voor insecten herbergen. Terwijl pesticiden help van deze insecten, ontdoen te kiest u voor biologische fruit ziet u fouten en eieren. Als u uw fruit heeft gekocht van een winkel of markt waar fruitvliegjes heersen, kunnen de vliegen leggen eieren op het oppervlak van de vrucht. Wassen van uw fruit goed voordat je het eet kan helpen deze eieren weg te spoelen en doden de vliegen zodat u ze onbewust niet inslikken.

Goede wassen

Zelfs voedingsmiddelen met het label "ready to eat" moeten gewassen worden voor consumeren. Terwijl u zogenaamde produceren wast uit de winkel koopt kunt, hoeft niet je geld uitgeven aan producten. In plaats daarvan was al fruit onder stromend water gedurende 60 seconden, met behulp van een plantaardige borstel op bedrijf-uitgewerkt fruit, zoals appels of mango's. Als het schoonmaken een zachte-uitgewerkt vrucht, kunt uw handen zachtjes de huid reinigen zonder kneuzing van het vlees. Voor een grondiger schoon, wassen met 2 tbsp. van azijn gemengd met 1 pint water. Spoel met koud water en vervolgens laat lucht droog alvorens te gebruiken.


gerelateerde artikelen