B12 en temporaalkwab vangsten

January 17

B12 en temporaalkwab vangsten

Aanvallen optreden wanneer uw hersencellen abnormale elektrische signalen afgeven. Temporale kwab aanvallen optreden, of begint, in je hersenen temporale kwab. Hebt u een patroon van terugkerende aanvallen, zal u waarschijnlijk worden gediagnosticeerd met temporaalkwab epilepsie en behandeld met recept medicijnen. In de lange termijn, medische behandeling van temporale kwab epilepsie kan leiden tot vitamine B12-deficiëntie. Laag B12 niveaus kunnen beschadigen van uw hersenen functioneren, potentieel beslagleggingen storten. Raadpleeg uw arts met betrekking tot inbeslagneming controle, medicatie en vitamine supplementen.

Temporale kwab inbeslagneming symptomen

Er zijn veel verschillende soorten temporaalkwab vangsten, en één of meer van de vele symptomen kunnen optreden. Typische symptomen van een temporaalkwab inbeslagneming zijn zintuiglijke hallucinaties--vreemde geur of smaak zijn gemeenschappelijk. U kan plotseling angstig voelt zonder reden of hebben een sterk gevoel van déjà vu, waarin het onbekende vertrouwd lijkt. Sommige mensen ervaren een toenemende gevoel in de maag of buik. Fysische tekenen van een aanval van de temporale kwab omvatten staren, lip smakkend, repetitieve kauwen of slikken of automatische fysieke bewegingen zoals picking op kleren. Soms kan een temporaalkwab inbeslagneming veralgemenen een tonic-klonische of "grand mal" beslaglegging met betrekking tot een verlies van bewustzijn en fysieke convulsies.

Temporale kwab inbeslagneming oorzaken en behandeling

De oorzaken van de temporale kwab vangsten zijn niet altijd bekend. Enkele van de typische oorzaken van dergelijke vangsten omvatten littekens of letsels in de hersenen, een geschiedenis van traumatisch hersenletsel of infectie van de hersenen, letsel met betrekking tot zuurstof ontbering of ongeldige bloedvaten in je hersenen. Genetische aandoeningen, hersentumoren en beroerte kunnen ook temporaalkwab beslagleggingen veroorzaken. Behandeling van temporale kwab epilepsie betekent meestal dat de drugs van het voorschrift bekend als anti-epileptische medicatie. Complementaire therapieën en veranderingen in levensstijl--bijvoorbeeld verhoging van het bedrag dat je slaapt--kunnen voorschriftmedicijn aanvullen.

B12 Niveaus en anti-epileptische medicatie

Anti-epileptische medicatie vaak voorgeschreven om de controle van de temporale kwab vangsten kan uw lichaam vitamine B12 niveaus te verlagen. Een studie gepubliceerd in het "Annals of Neurology" in februari 2011 studeerde B12 niveaus in 2,730 patiënten die anti-epileptische geneesmiddelen, 170 medicatie mensen met epilepsie en 200 mensen zonder een diagnose epilepsie. Lagere niveaus van vitamine B12 bleken in deze patiënten behandeld met een anti-epileptische medicatie Topiramaat, fenobarbital, pregabaline of primidon. Patiënten die behandeld werden met valproate hadden hogere niveaus van vitamine B12 dan alle andere deelnemers.

Vitamine B12 suppletie

Praat met uw arts voordat u begint een vitamine of kruiden-suppletie terwijl het nemen van anti-epileptische geneesmiddelen--bepaalde supplementen kan communiceren met de werking van uw voorgeschreven medicatie. De Universiteit van Maryland Medical Center geeft aan dat een dagelijkse dosis van 100 tot 200 mcg. vitamine B12 is typisch voor een volwassene anti-epileptisch drugsgebruik. Nemen van B12 supplementen mondeling meestal keert de afbrekende effecten van anti-epileptische medicatie.


gerelateerde artikelen