Crèmes voor Burn littekens

November 7

Crèmes voor Burn littekens

De Universiteit van Maryland Medical Center zegt dat tussen 1 miljoen en 2 miljoen mensen in de Verenigde Staten jaarlijks zoeken medische zorg voor brandwonden. Brandwonden dragen het risico van veel complicaties, met inbegrip van de wildgroei van littekenweefsel. Raadpleeg uw arts over zelfs de meest gematigde brandwonden, die gevoelig voor infectie zijn. Nadat uw brandwonden zijn behandeld, kunnen actuele crèmes helpen vervagen en afvlakken van je littekens.

Mederma litteken crème Plus SPF 30

Het actieve ingrediënt in Mederma is een uittreksel van de gemeenschappelijke tuin UI gemaakt. Blootstelling aan ultraviolet stralen van de zon kan het verergeren van littekens, dus dit product is ook verbeterd met zonnebrandcrème. Dr Z. Draelos gemeld in de Journal of Cosmetic Dermatology dat de ui extract in Mederma als een anti-inflammatoire en antibacteriële agent fungeert. Ui extract kan ook helpen organiseren van de vorming van collageen, een primaire bouwsteen van huid en andere weefsels. Draelos heeft een studie laten verrichten die volgde een groep vrijwilligers die Mederma gebruikt op hun littekens en hen ten opzichte van een controlegroep. De patiënten in de Mederma groep toonde een significante verbetering in de roodheid, de zachtheid, de textuur en de globale uiterlijk van hun littekens.

Bioskinrepair

Bioskinrepair is gemaakt met de natuurlijke afscheidingen van een dier genaamd Helix Aspersa Müller, meer vertrouwelijk als de tuin slak bekend. Tuin slakken hebben de capaciteit te hydrateren, te repareren en te vernieuwen hun eigen huid en schelpen wanneer ze zijn beschadigd. Een studie gepubliceerd in de Journal van dermatologische behandeling gemeld dat de brandwonden van patiënten die werden behandeld met twee keer per dag met slak crème beter genezen en minder pijnlijk dan patiënten in een controlegroep waren. De auteurs concludeerden dat slak extract producten een veilige, natuurlijke en effectieve alternatieve behandeling in de zorg van sommige brandwonden zijn.

Calendula

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kan calendula stimuleren hergroei van een gezonde huid en remming van littekenvorming in de helende fasen van tweede - en derdegraads brandwonden. Deze traditionele remedie is afgeleid van een soort goudsbloem. Het is geweest in de medische praktijk wordt gebruikt in de mediterrane en Midden-Europa sinds de twaalfde eeuw. Calendula heeft antibacteriële, ontstekingsremmende en beschermende kwaliteiten die in dierproeven hebben aangetoond. Meer menselijke proeven zijn nodig om de doeltreffendheid ervan bepalen, dus Raadpleeg uw arts voordat u het gebruikt om de aandoening te behandelen.


gerelateerde artikelen