Welke oefeningen kan ik doen om mijn uitlijning te verbeteren?

February 17

Welke oefeningen kan ik doen om mijn uitlijning te verbeteren?

Bij het ontwerpen van een gebouw, moet een architect maken een sterke, stabiele en evenwichtige structuur. Zelfs een uitlijning fout in de structuur van het gebouw kan van het hele gebouw interne bewerkingen, zoals sanitair en elektriciteit nadelig beïnvloeden. Je lichaam vereist dezelfde soort stabiele structuur. De uitlijning van uw botten en gewrichten beïnvloedt uw biomechanische en fysiologische en neurologische systemen.

Bekken klok

Uw diepe kern spieren bepalen evenwicht en spinale stabiliteit, maar uw vermogen om hen te betrekken is afhankelijk van correcte uitlijning van uw bekken. De bekken klok biedt een subtiele maar effectieve uitlijning training voor uw bekken en de onderrug. Gezicht-up met je knieën gebogen en je voeten op de vloer liggen. Beginnen in de 6 uur positie, houden van uw stuitje op de vloer en het onderhouden van de natuurlijke curve in de lumbale wervelkolom. Dit is het standpunt van de neutrale wervelkolom. Druk op uw onderrug in de vloer, brengt u in de ingeprinte positie. Als u op uw linker heup in de vloer drukt, je bekken wordt ervan uitgegaan dat de 3 oclock ' toestand, en op uw rechter heup in de vloer te drukken brengt je tot 9 uur. Oefen met de klok mee en tegen de klok in rotaties.

Gelede Bridge

Terwijl de bekken klok verbetert de bewustwording van de positie van je bekken, helpt de brug u de uitlijning van elk van uw wervelkolom wervel zin. Liggende liggen, buig je knieën en plaats je voeten plat op de vloer. Centreren van je nek, zodat de bovenkant van uw uitgelijnd op de basis van je wervelkolom. Kantel uw bekken zodat uw schaambeen beweegt in de richting de navel. Terug naar de beginpositie. Daarna til je bekken en onderrug. Keren naar het begin. Telkens wanneer die u de beweging uitvoert, heffen een paar meer wervels, totdat u een volledige brug vormen. Op de teruggaande beweging, proberen om elke wervel in de vloer.

Hiel dia 's

Hiel dia's, een oefening Pilates afkomstige helpt met been, knie en enkel uitlijning. Liggende liggen aan de rand van een oefening mat. Buig je knieën en plaats je voeten op de grond zetten een handdoek onder uw rechterhiel. Schuif je rechter voet langs het woord strek je been, dan langzaam trekken terug in. Houd een neutrale en stabiele wervelkolom tijdens de gehele oefening. Met elke herhaling, veronderstel dat u meer witruimte tussen de bovenkant van je been en de onderkant van je bekken. Vraag een vriend om op te letten u tijdens deze oefening en Let op of je knie blijft in parallelle uitlijning, of als het draait naar binnen of naar buiten. Als uw been draait, hebben uw vriend zachtjes begeleiden je knie in de parallelle aanpassing.

Statief evenwicht

Het woord pose beschrijft de manier waarop mensen veronderstellen een lichaamshouding die een specifieke houding uitdrukt. Chronische pose kan uiteindelijk permanente posturale uitlijning, zelfs wanneer u niet langer de houding dat geïnspireerd de houding. Als u besteed uw tienerjaren opknoping met de stoere kinderen, kan u een typisch mager in een hip houding hebben ontwikkeld. Het statief-balans oefening helpt u doorbreken van de gewoonte. Knielen op handen en voeten, en vraag een vriend aan een stokje of maatstaf uitlijnen zodat het bereikt vanaf de bovenkant van je hoofd aan de basis van je wervelkolom. Een gecentreerde uitlijning handhaven als u til je rechterbeen en linkerarm, en vervolgens overschakelt en verhogen van uw linkerbeen en rechterarm. Oefen tot u kunt voorkomen dat de deuvel eraf van je rug.


gerelateerde artikelen