Kan ik afvallen alleen kippenbouillon drinken?

January 23

Kan ik afvallen alleen kippenbouillon drinken?

Celebrity blogs gemeld dat Nicole Richie haar ongewenste ponden snel schuur door te gaan op een kippenbouillon snel. Hoewel het mogelijk is om gewicht te verliezen door het drinken alleen kippenbouillon, het is niet een evenwichtige, gezonde voeding, en u zou beter gediend overwegen een alternatief. De gezonde manier om gewicht te verliezen is om te eten een nutriënt-dichte dagelijkse mix van fruit en groenten, volle granen, vezels, magere eiwitten en goede vetten.

Voedingswaarde nadelen

Kippenbouillon is rijk aan natrium. Het heeft 860 mg natrium per kopje, volgens Livestrong.com MyPlate. Bovendien heeft elke portie 1 g eiwit, minder dan 1 procent van de aanbevolen dagelijkse vitaminen en mineralen, en 10 calorieën. Zelfs als je drankje een dienen elk uur u wakker bent, uw dagelijkse calorie-inname zou ernstig tekort aan de ongeveer 160 calorieën, en uw natrium buitengewoon hoog, ongeveer 7,450 mg--de huidige dagelijkse aanbeveling 2400 mg is of minder.

Natrium

Natrium is niet slecht. Ons lichaam gebruiken natrium als een vervoerssysteem, uitvoering van voedingsstoffen in en uit de cellen. Natrium helpt ook met zenuw functie en water balans in het lichaam. Wat maakt natrium slecht is wanneer u verbruikt het overdreven, zoals in het geval van een voeding die uitsluitend bestaan uit kippenbouillon. Teveel natrium kan leiden tot verhoogde bloeddruk, aderverkalking, oedeem, verwarring en verhoogd risico op infectie.

Kippenbouillon als onderdeel van een algemeen Plan

Kippenbouillon is laag in verzadigd vet en cholesterol zeer laag. Als u kippenbouillon toevoegen aan een gezond gewicht-verlies plan wilt, krijgt groenten toe te voegen aan een zoutarm kippenbouillon het beter voedingswaarde. Toevoegen als u wilt echt infusie van de bouillon met voeding, gebraden of gegrilde kip en groenten te verstrekken een goed afgeronde, caloriearme maaltijd.

Drinkwater

Drinken van veel water is essentieel om gehydrateerd te houden en meer natrium inname bestrijdt. Ten minste acht glazen of 64 oz. van water per dag drinken is meestal een goede start.


gerelateerde artikelen