How to Get Rid van spier pijn van uit te werken

March 17

How to Get Rid van spier pijn van uit te werken

Studies proberen te identificeren van de beste manieren om het verlichten van de spierpijn die volgen een inspannende training zijn talrijk, maar tot op heden, een therapie die consequent verlicht vertraagde spier soreness moet nog worden gevonden. Verlate spierpijn 24 tot 48 uur na een intense of ongebruikelijke trainingssessie begint, en meestal verdwijnt na 72 uur. Er zijn een paar therapieën die enige verlichting van spierpijn bieden als jij hen onmiddellijk na de trainingssessie.

Stap 1

How to Get Rid van spier pijn van uit te werken

Toepassing ijs zo spoedig mogelijk na de gebeurtenis. Ijs vermindert de zwelling en verlicht de ontsteking die gepaard kan gaan met uw spierpijn, vermindering van uw niveau van pijn.

Stap 2

How to Get Rid van spier pijn van uit te werken

Strek die pijnlijke, strakke spieren te verminderen van de pijn en pijn. Rekken tot het punt van mild hinder, dan stoppen, houd gedurende 30 seconden en herhaal dit drie of vier keer. Stuiteren of strekken van een koude spier kan leiden tot letsel, dus eerste opwarmen, haal diep adem en uitvoeren van statische rek. Maak er een gewoonte te rekken altijd elke grote spiergroep onmiddellijk na krachttraining en krachtige oefening.

Stap 3

How to Get Rid van spier pijn van uit te werken

Geniet in een jetted hot tub, de jets direct op specifieke zere plekken, leun achterover en laat de warmte en water doordringen om therapeutische voordelen bieden, verlichten krapte en die pijnlijke spieren te kalmeren.

Stap 4

How to Get Rid van spier pijn van uit te werken

Voeg 2 kopjes Epsom zouten aan een warm bad te trekken toxines uit het lichaam, verdoven het zenuwstelsel, verminderen zwelling en ontspannen de spieren. De voordelen van Epsom zouten hebben al jaren bekend en ze zijn het belangrijkste ingrediënt in veel van de fancy badzout.

Stap 5

How to Get Rid van spier pijn van uit te werken

Aromatische en pijnstillend balsems om te verlichten pijn door het penetreren van de huid en vermindering van de spier ongemak als gevolg van overdreven inspanning van toepassing. Het reliëf is tijdelijk, maar welkom.

Tips

  • Wacht het uit. In 72 uur kun je te maken die exact dezelfde training weer, maar zonder de daaruit voortvloeiende lijden, waaruit blijkt dat je al sterker. Terwijl zere, vergeet niet dat uw metabolisme is aanzwengelen, wat betekent dat u bent de verbranding van meer calorieën, en die pijn goed de moeite waard zal zijn.
  • Verrassend, massage niet het maken van de lijst van pijnstillende therapieën. "Een Queen's University onderzoeksteam heeft geblazen open de mythe dat massage na oefening verbetert de circulatie naar de spieren en helpt bij het verwijderen van melkzuur en andere afvalproducten," meldt een 8 mei 2009 nummer van Science Daily. Wetenschappers te ontdekken als deze ongeteste hypothese waar was, en hun resultaten tonen aan dat massage "eigenlijk belemmert de bloedstroom naar de spieren na het sporten, en dat het daarom ook de verwijdering van melkzuur uit de spieren na het sporten schaadt."

Wat die u nodig hebt

  • Epsom zout

gerelateerde artikelen