Welke spieren gebruik Cheerleaders?

March 7

Welke spieren gebruik Cheerleaders?

Cheerleading is een fysieke activiteit die een hoge mate van geschiktheid vereist. Als een cheerleader moet je uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit en balans. Dit houdt veel van de spieren over je hele lichaam. Ter verbetering van uw cheerleading capaciteiten, helpt het om te begrijpen welke spieren u gebruikt zodat u specifieker kunt trainen.

Bovenlichaam

In je bovenlichaam gebruikt u uw deltaspier spieren in je schouders, je pectoralis grote en kleine spieren in je borst en uw latissimus dorsi spieren in je rug. Deze spieren kunt u andere cheerleaders boven uw hoofd, tuimelen en zelfs te raken fundamentele cheerleading bewegingen van de arm op te heffen. Een van de beste oefeningen die je doen kunt ter versterking van deze spieren is een fundamentele pushup. Bovenlichaam stukken--zoals een partner borst stretch, waarin trekt een partner samen je armen achter je, en een stuk van de Opper-back, waarin u clasp je handen voor je borst uitbreiden van je armen uit de buurt van uw lichaam--helpen je deze spieren soepel te houden.

Core spieren

Uw core spieren zijn te vinden in uw rug en buik. Zij zijn uw rectus abominus, obliques en spinale dozenopzetters. Deze spieren helpen in het cheerleading, je houd je romp recht. Ze geven je ook kracht voor het heffen van stunts en tumbling vaardigheden uitvoeren. Sprongen helpen uw core spieren u til je benen omhoog richting van je lichaam. Versterking van deze spieren met crunches. Houd ze flexibel door het doen van bruggen, of terug bochten.

Bovenbeen

Uw bovenbeen en heup gebied bevatten uw hamstrings en beenstrekkers, bilspieren. Deze spieren worden veel gebruikt in dwerggroei. Ze zijn in feite de stuwende kracht waaruit zou je allermeest uw sterkte in dwerggroei. Ze helpen ook bij het springen en tumbling. Het trainen van deze spieren door traplopen. Rekken ze uitgebreid als ze een heleboel gebruik krijgen en veel pijn veroorzaken kunnen als toegestaan om aan te scherpen. Een stuk quadricep uitvoeren door uw voet te trekken richting uw achterste uiteinde, zich uitstrekt van de voorkant van uw dij. Strek je hamstrings en uw bilspieren, door uitbreiding van een been uit voor je en je bovenlichaam naar het verlagen.

Onderbeen

De spieren in uw onderbeen zijn uw gastrocnemius, soleus en tibalis anterior. Deze spieren zijn vooral nuttig in springen en tumbling, aangezien ze helpen u uw lichaam van de grond te krijgen. Versterken van uw onderbenen met kalf werpt, uw handen tegen een muur te plaatsen en de opheffing van een been van de grond. Opstaan op de bal van uw voet staan en lager terug in je hiel te raken de grond niet toe te staan. Als u wilt uitrekken van dit gebied, blijven in de buurt van de muur en een been recht uit te breiden achter u. Houd je teen wijst richting de muur aangezien u mager in te rekken uw kalf. Richten de stretch dieper in uw Musculus soleus door herhalen met een gebogen rug been.


gerelateerde artikelen