Waarschuwingen & bijwerkingen van Nadinola Aloë Vera hydraterende huid crème

February 27

Waarschuwingen & bijwerkingen van Nadinola Aloë Vera hydraterende huid crème

Huid crème van de hidratatie van Aloe Vera Nadinola is gemaakt door J Strickland and Company, die de verkoop van de huid crèmes, huid verkleuring vervagen crèmes, solide cacaoboter en huid zepen adverteert. Bijwerkingen en waarschuwingen voor dit product zijn vooral te wijten aan de inhoud van Aloë vera. Aloë is van het SAP of gel van een aloë vera plant en wordt zowel topisch en mondeling, volgens de National Institute of Health. Als u zich zorgen maakt over Aloë of deze huid crème, moet u bespreken met uw dermatoloog of Arts.

Rood, brandend huid

Het gebruik van Aloë in Nadinola aloëVera hidratatie huid crème op de huid peeling na chirurgische wonden of op het eerste gezicht kan roodheid en branden. Een brandende uitslag is ook gekend moet worden uitgevoerd nadat het gebruik van Aloë onmiddellijk voorafgaand aan de langdurige zonblootstelling. Als je een gevoelige huid hebt, wees voorzichtig met dit product om te voorkomen dat de roodheid in de huid en een branderig gevoel.

Vertraagde wondgenezing

Als Nadinola aloëVera hidratatie huid crème wordt gebruikt op een wond, kon het eigenlijk vertragen de genezing. Wanneer de buitenste laag van een wond, gesneden of schrapen probeert om te genezen, is blootstelling aan de lucht belangrijk voor de juiste schurft en genezing van de huid. Gebruik van dit product, kan ook littekens verergeren vanwege het gebrek aan zuurstof. Wees voorzichtig bij het gebruik van dit product als u probeert te herstellen van een blessure.

Irritatie van de huid

Triethanolamine stearyl alcohol, stearinezuur en methylparaben zijn allemaal gevonden in de huid crème van de hidratatie van Aloe Vera Nadinola en zijn gekend om te veroorzaken kleine aan grote huidirritaties, stelt de cosmetische Database. Dierlijke studies hebben ook aangetoond dat de irritatie van de huid op zowel hoge als lage niveaus van gebruik. Irritaties kunnen omvatten een uitslag, stoten, droge en jeukende plekken.

Biologische reactie

Biologische reacties op het gebruik van Aloë vera kunnen bevatten bloed opbouw in het bekken, ernstige diarree, nierschade, lagere niveaus van de glucose van het bloed en mogelijke dood, volgens de National Institutes of Health. Aloë vera in deze huid crème kan ook leiden tot lage bloed kalium, wat leidt tot onregelmatige hartslagen, zwakte en slappe spieren. Als u bezorgd bent over hoe uw lichaam zou reactie aan het gebruik van Aloë vera, moet u om te praten met uw arts.


gerelateerde artikelen