Voorbeelden van voetbal trainingen

November 22

Voorbeelden van voetbal trainingen

Voetbal trainingen op elite niveau willen maken van spelers die, zelfs na 90 minuten of meer in overuren, kunnen de lengte van het veld sprint en prevaleren boven een vermoeide tegenstander. Dit afbetaald team van de vrouwen van de V.S.. Christie Rampone, Ali Krieger, Carli Lloyd, Megan Rapinoe en Abby Wambach verbonden voor de lengte van het veld voor een doel ten opzichte van Brazilië. U kunt een training op basis van hun programma's en andere voorbeelden tot betere prestaties van uw eigen ambachtelijke.

US Women's voetbalelftal

Vrouwen teamspelers trainen in het gewicht kamer, volgende geïndividualiseerde plannen gemaakt door Fitnesstrainer Dawn Scott. Voorwaartse Wambach voert met een geladen barbell squats, hang reinigt en vak springt om benen en bovenlichaam kracht en explosiviteit te verbeteren. Doelman Hope Solo voert single-arm dumbbell flarden en vak jump-offs. Trainingen benadrukken vrouw-specifieke opleiding om te voorkomen dat ACL tranen. Het gaat hierbij voorzichtig aanvoer uit het vak springt met voeten schouder breedte van elkaar en knieën niet ingeschakeld, Scott zei in een interview met de on line training site Stack. Scott heeft spelers doen vier sets van vijf herhalingen voor veel van de kracht-kamer oefeningen, een benadering die te bouwen uitzonderlijke kracht.

Voetbalelftal van de Amerikaanse mannen

Scott's tegenhanger op de mannen kant, sterkte en conditionering coach Pierre Barrieu, probeert ook te maken van spelers met superieure fitness op basis van geïndividualiseerde plannen. In een interview met deskundige Football.com beschreef hij hoe hij schrijft squat sprongen; plyometrics zoals vak springt voor explosiviteit; en vrije gewichten, met een focus op de heup flexoren te zorgen voor stabiliteit. Na de praktijk van de vaardigheden, hij het team is verdeeld in vijf groepen, elk met een gevarieerde toewijzing voor betere cardiovasculaire prestaties. Voorbeelden zijn zes minuten sprints bij maximale inspanning en 25 minuten loopt op 85 procent capaciteit, ESPN Soccernet notities.

Columbus Crew

Major League Soccer teams bieden ook sterkte plannen aan individuele spelers. Bijvoorbeeld, de Columbus Crew sterkte en conditionering coach, Steve Tashjian, handen elke speler een zes weken durende off-season plan voor Self-Directed werk en beheert ook de warming-ups vóór de in-seizoen vaardigheidstraining. Spelers opwarmen met het passeren van spelen met drie spelers en vooruitgang aan agility werk, hoppen over kegels voorwaarts en zijwaarts, dan uitgevoerd tegen weerstand als een teamgenoot hun schouders persen. Spelers blijven intens vier minuten durende games putjes acht versus acht, gevolgd door wedstrijden van 11 tegen 11 en individuele tijd om te werken aan wat ze willen.

Universiteit van North Carolina

De mannen en vrouwen voetbalteams aan de Universiteit van North Carolina voltooien een rijke plaat van trainingen, inclusief gewichten ter vergroting van de totale lichaam kracht en conditionering voor aërobe en anaërobe fitness. Spelers doen ijs skaters, hoppen van de ene been naar de andere gebogen op de romp, en andere hoppen boren om explosiviteit. Agility loopt optreden in de sportschool, quickstepping over kleine stokken die lijken op een patroon van het hinkelspel. Directeur van sterkte en conditionering Greg Gatz richt zich op de rug-versterking van de taken zoals machine rijen, gebaseerd op zijn overtuiging dat de rug meestal onontwikkelde.


gerelateerde artikelen