Hoe te vermijden van suiker hebt u Staph infecties

July 5

Staph infecties worden veroorzaakt door contact met staphylococcus bacteriën. Volgens de Mayo Clinic, staph infecties kunnen variëren van kleine huidproblemen en vlekken tot een levensbedreigende ontsteking van het slijmvlies van de klep hart en kunnen vaak worden gedetecteerd in de vorm van kookt en cellulitis (sinaasappelhuid). Of u chronisch staph infecties lijden of recent zijn gediagnosticeerd voor de eerste keer, is het vermijden van suiker in uw dieet een integraal onderdeel van het beperken van de schade veroorzaakt door staph infecties omdat suiker voeden de bacteriën helpt, toestaand het om te gedijen in het lichaam.

Stap 1

Scan uw favoriete snack-, eet- en drinkgelegenheden van container ingrediëntenlijst voor suiker. Zoek alle voedingsmiddelen met suiker of suiker synoniemen zoals glucose en hoge fructose corn siroop en verwijder ze uit uw huis. Zorg ervoor dat de hoeveelheid suiker in de voeding feiten van elk product vermelde heet nul gram.

Stap 2

Alle dranken van de hoge-suiker die je normaal gesproken consumeren vervangen door suikervrije alternatieven die voor het gebruik van stevia of xylitol als suiker vervangers. Kiezen voor dieet frisdrank in plaats van reguliere frisdranken, of beter nog, uw verbruik van alle dranken die suiker bevatten door het drinken van gezuiverd water in plaats daarvan te verminderen.

Stap 3

Vermijd alcoholische dranken zoals bier en wijn. Volgens de webbron Bella Online breken zowel bier en wijn in suiker in het bloed, wat resulteert in verhoogde niveaus van de glucose die in wezen een Stafylokok infectie kan voeden.

Stap 4

Het uitvoeren van een pantry makeover ter vervanging van alle voedingsmiddelen van hoge-suiker en snacks met suikervrije alternatieven, zoals kaas, rauwkost, hardgekookte eieren, volle granen, mager vlees en items die zijn verwerkt om uit te sluiten van suikers, zoals suikervrije pindakaas. Het risico van de consumptie van suikerhoudende snacks gedurende de dag door de voorbereiding van uw eigen maaltijden in de ochtend en hen met u te voeren gedurende de dag voor het eten.

Stap 5

Controleer elke voedseletiket voordat het eten om te beperken uw blootstelling aan verborgen suikers. Volgens CBS News verbruikt de gemiddelde Amerikaan 160 pond suiker per jaar, waarvan een groot deel verborgen suikers is. Vermijd salade dressings, ketchup, tomaat sauzen, marinades, soep bouillon en barbecue sauzen die zoete verschijnen smaak. Vragen voor vereenvoudigde voedsel gerechten zonder marinade of dressing wanneer eten om uw blootstelling aan suikerhoudende restaurant smaakmakers.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts of diëtist voor de beste suikervrij dieet dat geschikt is voor uw behoeften.

Tips

  • Was uw handen met water en zeep meerdere malen per dag en dekken alle open snijwonden of wonden volgens de National Education Association's aanbevelingen om het risico van verspreiding van infectie.

gerelateerde artikelen