Top 3 Bait Casting rollen & Rod combo 's

December 14

Top 3 Bait Casting rollen & Rod combo 's

Overzicht

Of u een ervaren aas casting visser of wilt opvoeren van spin casting gear, is aankoop van een kwaliteit aas casting combo set een goede investering. Combo's combineren een reel en rod van dezelfde fabrikant en zijn ontworpen om samen te werken en elkaar aanvullen. Combo's geeft u het vertrouwen dat uw aas casting visserij gemakkelijker en plezieriger zullen.

Shakespeare Dimension XT/Cabela's Tourney Trail

De combinatie van de Shakespeare dimensie XT aas casting reel met Cabela's eigen Tourney Trail Rod ontving veel lof van Cabela's klanten. Dit combo biedt een lichte maar sterke haspel met een gefreesd aluminium spoel en een graphite zijplaten. De haspel ook minimaliseert speling met een verstelbare Centrifugaal gegoten controle. Een titanium-gids helpt verminderen slijtage van de lijn. Het grafiet reel zitplaatsen en staaf leeg maken deze combo-lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren. Aluminium oxide gidsen, top-kwaliteit kurk grepen en solide constructie afwerking deze laag geprijsde, entry-level baitcasting combo. Shakespeare dimensie XT/Cabela's Tourney Trail gieten combo is verkrijgbaar bij Cabela's tegen een 2010 prijs van $39.99.

Abu Garcia Max

Een gewaardeerde top-verkoper in Gander Berg, de Abu Garcia Max combineert een 6 voet, enkel stuk van de 6 inch, medium tot zware grafiet staaf met een Zweeds gemanipuleerde, laag-profiel aas casting reel. Brass gears maken de haspel zeer resistent zijn tegen corrosie. Met een hoge snelheid 6.2-tegen-1 ratio heeft MagTrax systeem, instant anti-reverse, een cam-lock en zes kogellagers, remmen de Abu Garcia Max combo vloeiende en nauwkeurige gieten en ophalen. Een lichtgewicht wiffle spoel met anti-vervorming ontwerp maakt dit combo zeer beheersbaar. De 2010-prijs voor Abu Garcia Max is $79.99.

Bass Pro Shops Tourney Special

Bass Pro Shops staat bekend om haar kwaliteit naammerk vistuig en de hengel en reel combo's zijn geen uitzondering. Het speciale Tourney aas casting rod en reel combo's vergaarde 4.9 van de 5 sterren door Bass Pro Shops klanten. De roede van grafiet is gevoelig, nog duurzaam. Aluminium oxide gids inzetstukken zorgen voor soepele gieten en opvragingen. Een laag profiel spoel stoel voorziet de haspel, die een snel aanzwengelen van de overbrengingsverhouding 6.3-tegen-1 heeft een strakke pasvorm. Een 10-positie magneetremsysteem helpt controle terugslag en een ster slepen is eenvoudig te beheren wanneer een grote vis stakingen. Toernooi speciale combo's komen in medium, middelzware en zware acties. Bass Pro Shops verkoopt momenteel de Tourney-Special voor $79.99 in 2010.


gerelateerde artikelen