Hoe vind geadopteerde kinderen hun biologische ouders?

October 6

Hoe vind geadopteerde kinderen hun biologische ouders?

Achtergrond

Het vinden van een geboorte ouder kunnen een emotionele ervaring. Ook kan het zeer moeilijk is afhankelijk van de informatie die beschikbaar is voor het geadopteerde kind. Iemand die is goedgekeurd kan zijn biologische ouders vragen omdat hij nieuwsgierig is of een behoefte heeft om erachter te komen wie zijn biologische ouders zijn. Het kan ook zijn nodig voor een adoptierelaties om te leren over haar biologische familie medische of psychologische achtergrond.

Er is geen één directe route op het vinden van de biologische ouders. Is het relevant te vinden zo veel mogelijk informatie en probeer elke mogelijk weg als u wilt weten meer informatie. Als een adoptierelaties vindt ooit haar ouder (s), vinden ze dat ze niet iets willen kunnen te maken met haar of misschien wel overleden. Als u op zoek bent voor uw geboorte-ouders, moet u emotioneel voorbereid zijn ieder resultaat.

Het verzamelen van informatie

Geadopteerde kinderen interview vaak adoptief ouders en familieleden. Ze vragen voor de namen van de ouders van geboorte, geboortedatum of oude adressen, en probeer te leren van het ziekenhuis of de stad die zij werden geboren in. Het is verstandig om elke lekkernij van informatie noteren. Geadopteerden kunnen contact opnemen met het Agentschap dat de aanneming behandeld en vragen om zo veel mogelijk informatie. Agentschappen mei niet zitten kundig voor geboorte ouders identificeren maar mogelijk te geven medische achtergronden. Een andere route is contact opnemen met het ziekenhuis dat het kind werd geboren in, als deze informatie bekend is, om te zien of iemand bereid om het opzoeken van een geboorteakte.

Databases

Alle informatie (zoals de namen van de ouders) waarvan bekend is dat invoert geadopteerden vaak in databases gevonden online (zoals GenealogyBank.com of Ancestory.com) om records te zoeken. Ze ook aanmelden voor zo veel wederzijdse instemming registers mogelijk. Dit zijn de registers die informatie verzamelen en overeenkomen met de gegevens om te helpen mensen elkaar vinden. Het werkt alleen als beide partijen ondertekend en zijn op zoek naar elkaar.

Inhuren van Help

Geadopteerden die wanhopig willen of wilt meer informatie over hun biologische ouders wellicht hulp van buitenaf te huren. Ze kunnen een advocaat inhuren en verzoekschrift de rechter als een privé aanneming heeft verboden de mogelijkheid om te ontvangen van alle informatie op een van de ouders van de geboorte. Deze route is meer succesvol als er een medische noodzaak om erachter te komen uw biologische achtergrond.

Geadopteerden kunnen ook inhuren voor een prive-detective, of professionele zoeker, die is gespecialiseerd in het vinden van familieleden.


gerelateerde artikelen