Ginger Root voor angst

December 23

Ginger Root voor angst

Gember wortel is de ondergrondse stam, of wortelstok, van de gember plant Zingiber officinale. Het is een verwant van de specerijen kurkuma en kardemom. Haar lief, iets kruidig aroma maakt ginger spice in vele keukens koken favoriet. Gember, met inbegrip van haar vermogen om te verlichten van de symptomen van depressie bij sommige mensen zijn allerlei gezondheidsvoordelen toegeschreven. Raadpleeg uw arts voordat u gember gebruikt voor de behandeling van depressie.

Actieve verbindingen

Negen afzonderlijke stoffen met specifieke effecten op de menselijke serotonine receptoren zijn uitgepakt van gemberwortel in dierstudies, volgens een studie gepubliceerd in het mei 2010 nummer van het tijdschrift "Bioorganic en medicinale chemie." De onderzoekers beschrijven de verbindingen zoals met matige tot aanzienlijke capaciteit om te binden aan receptoren van serotonine, met maar liefst 60 procent activering van de neurotransmitter, die bekend voor zijn anti-angst-effecten staat. Verder onderzoek om te bevestigen de resultaten van deze voorlopige dierlijke studie over de gevolgen van de anti-angst van gember in mensen is gerechtvaardigd.

Traditionele Chinese geneeskunde

Een traditionele Chinese geneeskunde formule waarin gember kan echter van nut zijn voor het verlichten van de symptomen van depressie, volgens een studie gepubliceerd in oktober 2009 de kwestie van het "Archief van farmaceutisch onderzoek." De formule, een mengsel van vijf kruiden, verminderde tekenen van stress en verhoogde niveaus van 5-hydroxy tryptofaan, een voorloper van de neurotransmitter serotonine, bekend dat antidepressiva-achtige effecten in proefdieren. Fysieke activiteitenniveaus ook verhoogd, om een mogelijk teken van verminderde depressie. Gember is aangetoond dat een ondersteunende effect op het verminderen van depressie in combinatie met een ander bestanddeel van de formule.

Gember met Magnolia schors

Gember is gelukt met magnolia schors in een studie over kruiden behandelingen voor psychische stoornissen, gepubliceerd in het juni 2009 nummer van het tijdschrift "Progressieve Neuropsychopharmacology en biologische psychiatrie." De twee kruiden zijn vaak in combinatie voor de behandeling van depressie in de Chinese geneeskunde, volgens de auteurs. In de studie, werden extracten van de kruiden samen en afzonderlijk getest in verschillende doseringen. De onderzoekers waargenomen dat magnolia schors de principaal antidepressivum activiteit en gember diende toonde ter verbetering van de effecten van magnolia schors. De synergetische effecten van de twee samen omgekeerd abnormale serotonine en andere neurotransmitter-functie en verlicht symptomen van depressie.

De ziekte van Alzheimer

Ginger in aanmerking voor mensen met de ziekte van Alzheimer, een aandoening gekenmerkt door dementie en bijbehorende angst en depressie, volgens een studie gepubliceerd in oktober 2008 de kwestie van de "Journal of farmaceutische farmacologie." In deze studie weefselkweek gember extract toonde een mogelijkheid voor de remming van bepaalde enzymen en neurotransmitters bekend te worden betrokken bij de ziekte van Alzheimer. Gember bleek ook spier-ontspannen effecten in de studie.


gerelateerde artikelen